Зима

Зима
Пролет

12 октомври 2021 г.

Фотка на територията

Токът поскъпва, ама нЕма страшно, Зелената сделка ще ни топли, докато посинеем...  

 

1. "Вера Су" потъна като гемиите на Борисов и по този начин умело отърва служебното правителство от необходимостта да прави каквото и да било по въпроса. 

2. Теглим нов, 500-милионен заем. За чий и за какво - не става ясно, ама да има. Служебното правителство го тегли, ще го плащаме ние. И като се замисля, че съдиха Тодор Живков, че бил вземал заеми!

3. Токът поскъпва, ама нЕма страшно, Зелената сделка ще ни топли, докато посинеем. 

4. Олиото поскъпва, ама както Борисов каза, то мазното е вредно и заради него мрем като мухи. Значи изводът е: няма мас и олио - всички сме безсмъртни. А сега кажете, че правителството не мисли за народа! Неблагодарници!!!

5. Министерство на здравеПОГазването се превърна в рекламна агенция на ваксините. В момента се разработва реклама как ваксинираните пируват на маса, докато неваксинираните в кански мъки агонизират под масата, с надпис: "Медицинските опити спасяват живот". И пари, разбира се!

6. Децата са най-ценното нещо, затова държавата в лицето на МОН и МЗ са решили да ги задушат до пълно видиотяване. Знае се, че без кислород мозъкът се уврежда, а на държавата й трябват повече дебили. Защото нормалните вече ни идва да ги увесим медицинските фашисти. 

7. Новият идол на тълпата преподава лекции на конституционните съдии как да тълкуват Конституцията и им набива канчето, че в Южна Осетия се правило иначе. Искрено се надявам на съдиите да им издържат нервите и да не се стига до невербално насилие над КП.

8. Пътищарите протестират. Всъщност парите се дължат от държавата, без значение кой управлява. Друг е въпросът защо не се търси отговорност от този, който е подписал договори без осигурено финансиране. По този въпрос - пълно мълчание. Имало огромна корупция, сега има борба с корупцията, но някак си ми липсват разследванията и обвинителните актове, а дори и сигналите от страна на министрите какво са установили като корупция и схеми.

9. България е разделена. Ваксъри срещу антиваксъри, къпещи се по три пъти на ден срещу такива, къпещи се на реката напролет, граждани срещу селяни, умнокрасиви срещу нормални, хетеро срещу онези, а някои успяват и да са срещу всички. Мила родна картинка.

10. Луна, Пеевски и Карадай ще участват в изборите. Започвам да си мисля, че идеите на Френската революция не са ми чужди.

11. Истината се нарича реч на омразата.


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар