Зима

Зима
Пролет

19 октомври 2021 г.

От какво те е толкова страх, мерзък лицемер?!

Толкова ли ти е насран задника, че плащате купища пари и рутите ежедневно сайта "АФЕРА"!

 

 

От 7 октомври до този момент ЕЖЕДНЕВНО, ЕЖЕЧАСНО, НЕПРЕКЪСНАТО И БРУТАЛНО САЙТА АФЕРА Е ПОДЛОЖЕН НА ХАКЕРСКИ АТАКИ.

Плащат се купища пари на хакери да изпълняват поръчката, дадена от ПРОВЛАСТОВИ КРЪГОВЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА.

13-ти ден сайта е подложен на БРУТАЛНО, МЕРЗКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, УМИШЛЕНО ПОРЪЧАНО И ИЗВЪРШВАНО ОТ КРЪГОВЕТЕ ДО СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, ЧИЙТО МЕНТОР Е РУМЕН РАДЕВ!

В кочината, в която живеем НЯМА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА И ДА ЗАКОВЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ – ПОРЪЧИТЕЛИ И ХАКЕРИ. Никаква файда няма ни от жалби до прокуратура, ни от „разследвания“ на клоуните на Рашков, които умишлено съпортват с /без/ действие хакерите. Защото не може да чакаш от поръчителите да хванат себе си!

От какво те е толкова страх, мерзък лицемер?! Толкова ли ти е насран задника, че трепериш какво може да разкрие и напише сайта АФЕРА, че с всички начини и средства истерично полудяхте да затриете и заличите сайта?!

След като пръскате такъв ресурс от пари за поръчки, значи много, ама страшно много ви е страх какво може да разкрие и публикува АФЕРА! А ГО Е СТРАХ онзи, който има от какво да го е страх и чийто задник е насран!

Такава брутална атака срещу сайта АФЕРА не си е позволявал и Боко и съм длъжна да го призная, въпреки омерзението си към неговото управление, за което не съм мълчала повече от 15 години, докато зеления чорап – поръчителят на атаките срещу сайта АФЕРА сега, мълчеше като п….а!

По-просто парче от тебе не съм виждала, мерзък лицемерино, който рецитираш от сутрин до вечер фалшиви думички за „битка с корупцията“ и „свобода на словото“! А си просто парче, защото колкото повече удряш АФЕРА и искаш да убиеш медията ми, толкова повече затъваш!

Само жалък и подъл страхливец може да действа по този начин.

Няма да ме повалиш, страхливецо!

А каква карма си правиш, бедна ти е фантазията, защото си невярващ човек!

Бог обаче види!


 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар