Зима

Зима
Пролет

7 декември 2021 г.

Защо е цялата тази администрация и какво работи при население едва 6 милиона?

Респект към истинската администрация, но излишната и калинкова администрация няма място по широките коридори на държавата 

 

30 000 чиновника са нищо. 

Става дума за тези, които не вършат нищо, а получават заплати като за министри. 

Истинските чиновници да не се притесняват. Истинските чиновници са едва 80 000 - 100 000 души, а в момента в държавната администрация работят над 200 000.

Много пъти съм се чудил, как по времето на Бай Тошо, когато всичко се пишеше на ръка или на пишеща машина и в най-малкото село имаше някакво предприятие в което имаше администрация, същата наброяваше едва 80 000 служители и забележете - при население около 8-9 милиона? Сега при наличието на компютри и каква ли не техника, при липса на икономика, защо е цялата тази администрация и какво работи, като забележете - при население едва 6 милиона?

Дванадесет години, управляващите съкращаваха пенсионерите с ниските пенсии подлагайки ги на геноцид. 

Дванадесет години, управляващите съкращаваха българското население, като му показваха граничните пунктове. 

За сметка на това, увеличаваха администрацията и броя на имащите право на глас в избирателните списъци. 

Познавам много, ама много хора от държавната администрация и смея да кажа, че има такива, които си скъсват задника от работа за сметка на други, които шарят от стая в стая и не вършат работа и за два лева. 

Респект към истинската администрация, но излишната и калинкова администрация няма място по широките коридори на държавата. 


 Мажд Алгафари

Няма коментари:

Публикуване на коментар