Зима

Зима
Пролет

15 декември 2021 г.

Джендъридеологията вече е факт

Внимавайте какво си пожелаваме. Пожелахме си Европейски съюз. Получихме еднополови семейства и деца в такива семейства, които ще бъдат възпитани и по този начин... 

 

Много от тези, които са проевропейски настроени и смятат, че мястото на България е в ЕС, каквото и да ни струва, не осъзнават всички последици от тази геополитическа ориентация на страната ни. 

Европейският съд реши, че трябва да се признават децата от еднополови съюзи. Тоест дете от две майки. Или двама бащи. Или от двама траджендърбинарни или и аз вече не знам какво /а и не смея и да питам/. Вече нормалните семейства могат да се състоят и от две майки и дете. Или двама бащи и дете. Какъв пол ще бъде детето, също по-добре да не питаме. 

Тези ценности ли искаме да налагаме на децата си? Искаме ли дъщерите ни да ни водят снахи, а синовете ни - зетьове? Искаме ли внуците ни да нямат майка и баща, а и аз не знам вече какво... Искаме ли разпада на традиционното българско семейство.

Тези решения ни задължават. Ние нямаме правото на мнение, защото европейското законодателство има преимущество пред националното ни законодателство. Честито на проевропейски настроените българи. 

Само, че мен това не ми харесва. И ще се боря с всички сили за запазването на българското семейство, за децата да растат в дом с мама и тати и баба и дядо. И училища, в които няма да има графа "друг пол" след мъжки и женски.  И няма да карат сина ми да носи розова тениска и да подкрепя прайда. 

Да, консервативна съм. Да, православна християнка съм. И това ме задължава да защитавам традиционните български и християнски ценности. 

Внимавайте какво си пожелаваме. Пожелахме си Европейски съюз. Получихме еднополови семейства и деца в такива семейства, които ще бъдат възпитани и по този начин. Получихме Истанбулска конвенция, прайдове  и Кончита Вурст. 

Честито!


 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар