Зима

Зима
Пролет

6 януари 2022 г.

Херо ги врътка на караминьол, те подгъзуват на караминьол. Долна история!

Боко е откупен, не гледайте как го викат на разпити, всичко е пунта мара, за да отклонят вниманието от копи пейст кражбите, които вървят с „новите“ играчи от „промяната“...

 

 

На снимката виждате ген. Мутафчийски – да, точно онзи, който зловещо пълнеше „чували с трупове“ и бе рупора на Боко по увреждане на народа със страхова психоза.

Нали помните, че де се появеше Боко, там лъщеше и Мутафчийски, първа шпага на Щаба на Мракобесието?!

Е, Херо Мустафа ги врътка на караминьол!

Днес Мутафчийски вече се пъчи до новия консилиери на американците - Румен Радев, новата болонка на Херо, също тъй гордо, както се пъчеше с Боко.

А пък Радев, точно като Боко, по същия начин провежда идиотската „борба“ с ковид, показвайки се как го ваксинират бустерно. И е рупор на ковид фашизма.

АФЕРА още преди година и половина ви го написа в прав текст – ЧЕ МАЧЪТ Е НАРЕДЕН И КУПЕН! Боко е откупен, не гледайте как го викат на разпити, всичко е пунта мара, за да отклонят вниманието от копи пейст кражбите, които вървят с „новите“ играчи от „промяната“. Просто Боко бе подменен със Зеления Чорап.

Херо ги врътка на караминьол, те подгъзуват на караминьол.

ДОЛНА ИСТОРИЯ!

П.П. А! И за тия, дето се възторгват от „библиотеката“ отзад – тапет е, пичове! А! И още нещо: Девятката зад главата на Радев е кофти карма. Питайте всеки, който разбира от номерология! Девет е числото на… приключването, финала, краят. Зеления чорап даже не се е усетил на какъв стол се е тропосал, подгъзурвайки.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар