Зима

Зима
Пролет

23 януари 2022 г.

Мари, Илияно, не се правете на кухи лейки!

Точно Радев ги натресе тия на власт! И няма как да избяга от личната си отговорност

 

 

Вицепрезидентът Илияна Йотова за правителството на премиер Кирчо: „Нямат 100 шанса, имат 100 дни, ако ли не тази коалиция ще се замине и ще ходим на нови избори.“



Божеее, каква мъка, каква скоростна драма!

Кирчовци и Кокорчовци се осират със скоростта на светлината и Радев, чрез Йотова, вече пищи – щели да си заминат и ще ходим на нови избори.

Мари, Илияно, не се правете на кухи лейки!

Точно Радев ги натресе тия на власт! Това са негови проксита, сътворени заедно с менторката ВИ Херо Мустафа! И няма как Радев да избяга от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ за тия кретени, които турна да управляват, а те не знаят къде изобщо се намират, освен да обслужват ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ НА САЩ!

И какво сега? Хукнахте нови партии проекти да правите с провалените маи, тъпанари и вся остальная, която ви лиже задника като „цвят на нацията“.

За какви, аджеба, се изживявате, че ще ви траем продуктово позиционираните проектчета, дирижирани пак от Херо Мустафа, докато уцелите най накрая правилната вакса ли?

Такава наглост и арогантност не си е позволявал даже Боко Тиквата.

Не ставате! А не ставате, защото сте  прислужници, а прислужниците никога за нищо не стават, освен да бършат с пачаври. Анадънмо?!

Илияна Йотова

 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар