Зима

Зима
Пролет

30 януари 2022 г.

Ало, американското посолство, като сте такива големи „опер“-и, уведомете ни кой престъпно хака сайта "Афера"!

След като американското посолство прихваща и заплахи срещу гражданите, то не е ли време всички служби да минат под официалното управление на Херо Мустафа 

 

Борис Бонев – общински съветник по bTV за заплахите за живота му:

„Става въпрос за източник от американското посолство и става дума за тежки заплахи. Аз бях информиран за тази заплаха. Източник на информацията е американското посолство. Свързаха с мен от там и ми казаха – има заплаха за вашия живот и ние ще информираме вашите служби. Заплахата е за тежка телесна повреда, която може да доведе до смърт.“



Какво разбираме от казаното?

Че американското посолство, освен да дирижира управлението на цялата държава, действа и „оперативно“ „на терен“ и прихваща И заплахи, след което служител на американското посолство информира лицето, което е заплашвано, освен българските служби.

В тази връзка, АФЕРА пита „оперативния Център“ на американското посолство, като са такива големи „опер“-и, биха ли ни уведомили в пълна цялост кои властови кръгове брутално и престъпно подлагат на хакерска атака в продължение на месеци сайта АФЕРА?!

И след като американското посолство прихваща и заплахи срещу гражданите, вместо това да правят българските служби, то не е ли време ОФИЦИАЛНО, защото неофициално всъщност си е абсолютен факт! – всички служби да минат под официалното управление на Херо Мустафа. Както това наблюдаваме в цялото управление на радево-кирчовата държава.

Благодарим за вниманието.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар