Зима

Зима
Пролет

13 януари 2022 г.

Защо само екс комунистическите държави имат топки за това?

Всички по целия свят трябва да сме навън срещу МОШЕниците. И няма да си тръгнем докато или не си подадат оставката, или не отменят мерките. Какво ще ни направят? Нищо по-лошо от положението в което сме сега... 

 

Току що влязох в Телеграм. 

Там сме топ новина и всички ни се кефят. Англичани, американци, италианци, холандци, французи. Новината е предадена коректно като протест организиран от опозиционна партия.

Всички са във възторг и има коментари като: защо само екс комунистическите държави имат топки за това.

Тук обаче е хейта, който онези срещу които протестирахме днес са наложили като водещо разделение. Не схващате, че не Възраждане имат значение, значението е да се излиза срещу оная сган от умопобъркани, самозабравили се старци, които ни слагат дори и правителствата. От нас хората зависи и от никой друг.

Да не мислите, че на Запад се организират спонтанно? Всичко там е шампанско и рози. Те си имат своята опозиция, те си имат разнобой кой с кого е и все пак са навън. Колкото по-често се сменят правителствата толкова по-трудно става за Онези да контролират нещата.

Не виждате ли, че навсякъде правителствата са несменяеми и както се казва им запомнихме имената. Бранят със зъби и нокти, които са сложили да ги обслужва. Колкото по-често се сменят толкова повече грешки ще правят и то се вижда у нас нагледно сега. Пак сме първи сред последните, докато Запада тепърва ще трябва да го разбира.

Всички по целия свят трябва да сме навън срещу МОШЕниците. Празна била сградата. Ми ще я напълним, бе и няма да си тръгнем докато или не си подадат оставката, или не отменят мерките. Какво ще ни направят? Нищо по-лошо от положението в което сме сега.


Ана Некезка, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар