Зима

Зима
Пролет

26 февруари 2022 г.

Войната е между политиците и народа

Забавно е да гледаме истеричните крясъци на американските подлоги, но да не забравяме, че заради тях ние - българите, ще платим много висока цена. Която не можем да си позволим!!! 

 

Един безумен спор се вихри в момента по медии и социални мрежи. 

Това в Украйна война ли е или военна операция? Все едно като му кажем по един или друг начин, ще променим същността му. Война ли беше, когато САЩ бомбардираха Югославия и избиха жени и деца? Война ли беше, когато се намесиха в арабската пролет и я предизвикаха? Или някак си, ей така, миротворчески избиваха хора? И то - подчертавам  - не за да защитят собственото си население, подложено на избиване и геноцид, а заради икономически и политически интереси, което е доста по-гнусно! 

Ситуацията в Украйна ме интересува само в три аспекта:
1. Българите там и по какъв начин ще ги защитим.
2. Санкциите и цената, които българите ще платим за поредната изцепка на САЩ.
3. Ще има ли преразпределяне на сферите на влияние, което да засегне България.

Тези, които се кичат като ромска булка на сватбен пазар с украински знамена (на бас, че до завчера дори не са знаели какво е украинското знаме), не осъзнават геополитическите цели и интереси, а сляпо вярват на това, което продажните медии им поднасят в угода на господарите си от посолството.
 

Същите тези медии, които някак си удобно пропускаха да ни уведомяват как САЩ изграждат военна база в Украйна, насочена срещу Русия, които пропускаха да ни показват зверствата срещу руското население в Донбас, които пропускаха да обяснят за сина на Байдън и икономическите интереси на семейство Байдън в Украйна, да обяснят за шистовия газ там и за намеренията на САЩ във военно отношение. Ама то овцете не мислят, само блеят и търчат след тоя с тоягата!

Безумието на инсталираното от американското посолство правителство на България (впрочем САЩ направиха същото и с Украйна, и там поставиха свои бази  - намирате ли прилика?), да ни въвлече в този конфликт, е национално предателство и много опасно за всички нас. Докато лумпенизираните психодесни истерясват за събаряне на паметници и забрани на руската салата, не осъзнават откъде идват основни наши ресурси. Лукойл ако врътне кранчето, какво ще правят психодесните, че не разбрах?!? Или ако ни спрат газта? Ако руски турист вече не стъпи по Черноморието (нещо американски туристи там никога не съм видяла). Психодесните, точейки лиги, засвидетелстват вярност към американското посолство, без да осъзнават точно в Украйна как американците оставиха на произвола на съдбата съюзниците си. Просто защото вече не са им полезни.

И за Просто Киро (да, не е възпитано да се нарича министър-председател така, но в случая е съвсем заслужено след положените от него усилия), ще обясня някои неща. Русия може и да е бензиностанция, ама е от световен мащаб и ако спре петрола и газта, Просто Киро ще трябва с каруца да го извозват. Ресурсите на Русия са най-големите в света, на практика си произвеждат всичко. Военната им техника е леко по-добра от тази на господарите на Киро. Произвеждат най-много зърно в света. И Киро ги нарича бензиностанция с ракети!!!

Осъзнавате ли КИРО КОЛКО Е ОПАСЕН ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ!
За разлика от американците и Киро, ние - българите, познаваме руснаците. И знаем изхода на конфликта. Да, забавно е да гледаме истеричните крясъци на американските подлоги, но да не забравяме, че заради тях ние - българите, ще платим много висока цена. Която не можем да си позволим!!!

В Украйна инсталираните от американците политици видяхте докъде докараха страната си. Зеленски е украинският Киро. Виждате ситуацията. 

Войната всъщност е между българският народ и инсталираните от американското посолство управляващи и други политици в България! И ако я загубим, цената не знам дали ще можем да я платим!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар