Зима

Зима
Пролет

11 март 2022 г.

bTV! Стига с тези режисирани сценарии с украинските бежанци!

Стига вече! Помагайте на хората тихо и спокойно, ако желаете, но не се вживявайте в професиите актьори – режисьори. Журналистиката е корено различна дейност от киноиндустрията! 

 

bTV! Стига с тези режисирани сценарии с украинските бежанци!  Тъпи въпроси, които не се задават на бежанци! 

Гледам ви като американски сериал с типичното – „Are you OK?“. Хората не са на кино в мола, а пред малкия екран с надеждата да видят и чуят нещо реално и обективно!

Преповтаря се сирийския сценарий!!! Спомнете си режисираните клипчета с химическите атаки в Сирия, а после актьорите ставаха.

15 минути репортаж със 17 годишно момче на което усмивката му пробива пред камерата идва в повече на зрителите!

Когато 17 годишните момчета от Сирия и Афганистан пресичаха границата ги арестуваха и слагаха на земята. Настаняваха ги в бежански лагери в ужасни условия, не ги настаняваха в 5 звездни хотели, никой не им изпълняваше списъците с капризи! Сирийските деца бяха по лагерите, без отопление, спяха на мръсни стари дюшеци на пода заградени с пердета и ядяха помия!!!

За цялото общество 17 годишните бежанци от Сирия бяха опасни типове, третирани като престъпници, а 17 годишните бежанци от Украйна са герои! Бебетата от Сирия нямаха нужда от специална детска храна, тях с булгур да ги хранят, но бебетата от Украйна имат нужда от специална храна, продиктува от модерния си смартфон 17 годишния герой от Украйна.

Стига вече! Помагайте на хората тихо и спокойно, ако желаете, но не се вживявайте в професиите актьори – режисьори, оставете хляб и за тях. Журналистиката е корено различна дейност от киноиндустрията!


Oля Ал Ахмед, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар