Зима

Зима
Пролет

21 април 2022 г.

Стивън Сегал отпразнува 70-ия си рожден ден в Москва

Гости на празненството са били предимно приближени до Путин хора, сред които Владимир Соловьов и Маргарита Симонян 

 

Холивудската звезда Стивън Сегал отново потвърди подкрепата си за руския президент Владимир Путин. 

На видеозаписи, изтекли от рождения ден на актьора, който бе отпразнуван в тесен кръг в ресторант в Москва, се чува Сегал да потвърждава подкрепата си "в добро и в зло".

Актьорът навърши 70 години на 10 април, но празненството е било отложено с няколко дни.

Гости на празненството са били предимно приближени до Путин хора, сред които водещият в националната телевизия Владимир Соловьов и главната редакторка на Russia Today Маргарита Симонян. И двамата бяха включени в санкционния списък на ЕС в отговор на инвазията на Русия в Украйна, пише The ​​Times.

Сегал, който скоро нарече Путин "един от най-великите световни лидери, ако не и най-великият, жив днес", нарече присъстващите "моето семейство и моите приятели. Обичам ви всички и оставаме заедно, в добро и лошо."

70-годишният актьор получи руски паспорт през 2016 г., след като декларира подкрепата си за анексирането на Крим през 2014 г. В отговор Москва го назначи за специален пратеник на Русия в САЩ през 2018 г. Сегал е и член на партията "Справедлива Русия". Смята се, че той и Путин са намерили общ език заради общата си любов към бойните изкуства.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар