Зима

Зима
Пролет

6 май 2022 г.

Страхливец в Деня на Храбростта!

Отново не намери храброст да поиска прошка и извинение от народа за измамниците идиоти, които му натресе да го управляват! 

 

Румен Радев пред медии на парада в чест на Деня на Храбростта с отговор на въпроса как ще коментира партийния проект на Стефан Янев:

„Назначените от мен министри бяха силни когато бяха назначени от мен в служебен кабинет, като екип…

За втори път на президентството се приписва проект, това е грешно. Ако аз подкрепям партия ще го заявя лично!“




Назначените ОТ ТЕБ министри, Румен Радев, не бяха нито силни, нито екип! Бяха ужасяващо слаби, набутани ти от Херо Мустафа и десносектантите, които ти бяха влезли в гащите, а „екипът“ ти от пламенузуновци и николайкопринковци, които кадруваха в цяла България, назначиха идиоти и кретени, които и до днес единственото, което  правят е да си дръгнат ташаците. Добре захлеби „екипа“ ти от узуновци – копринковци, напълни гушите до пръсване!

Назначените ОТ ТЕБ Кирил Петков и Асен Василев, под диктовката на Херо Мустафа, измамници парекселанс, бяха легитимирани ОТ ТЕБ, набутани ОТ ТЕБ във Властта, ЧРЕЗ ТЕБ бе легитимиран проекта им ПП, ТИ беше този, който рецитираше, че след тях /Кирил Петков и Асен Василев/ България нямала да бъде същата.

Позна! Не е същата! Такива идиоти, лъжци, измамници, прости типове и продажни типове, крадци, тази държава не е познавала и те вилнеят благодарение НА ТЕБ!

Да, проекта на Стефан Янев не е твоят, но иде ДРУГ проект, зад който пак мишкуваш и се криеш, както се кри като мишок още преди година и нещо, когато тайно и заверджийски правеше проект, но Херо Мустафа те спря и ти предаде и излъга всички, които си заложиха главите заради тебе! После пак като мишка се скри, когато пробутваше ПП, дирижиран от Мустафа и от теб!

Не! ТИ никога няма да заявиш ЛИЧНО, че подкрепяш партия или проект! Защото си страхливец!

И си лъжец!

Тези, които лично са се докосвали до лицемерието ти знаят!

В Деня на Храбростта – страхливец! Който ОТНОВО не намери храброст да поиска прошка и извинение от народа за измамниците идиоти, които му натресе да го управляват!

В Деня на Храбростта –  се скри зад кухите лъскави рецитации, за да се изсулиш от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ като хлъзгав плазмодий.

Който все още ти вярва, е същият като тебе – лишен от грам мъжество – плашипутарник.

П.П. Да, езикът, който използвам е грозен, но когато истината е жестоко грозна, тя трябва да се изговаря без засукани финтифлюшки.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар