Зима

Зима
Пролет

2 май 2022 г.

Гласът на безродниците кънти от медиите

Такива като този безродник ще оттекат в канала на историята, а имената им навеки ще са проклети от българите!   

 

Никой от нас не си прави илюзиите, че имаме обективна и независима журналистика. 

Вече разбрахме, покрай случая с Петър Волгин, че правилна е единствената гледна точка, спусната от Посолството, а всеки, който не е съгласен, не трябва да му се дава трибуна за мнение и изява. Но пък по телевизии и сайтове дефилират познати безродници. Същите тези, с чиято помощ беше съсипана България, които не се трудиха, а усвояваха грантове от "Америка за България" и налагаха чужди интереси в българската политика.

Иво Инджев, който никога не е пропускал да бъде удобен на властта и да получи потупване по главата от Посолството, днес постигна нови низини на падението, като успешно дълбае с права лопата дъното на националното предателство. Всички сме знаели, че продаваме оръжие на Украйна /тук бих вметнала - без Нинова, която упорито отрича това, което очите и ушите на българите виждат и чуват/, но било срамно да се продава оръжието, трябвало официално да го дарим! 

Инджев, когото впрочем никога не съм видяла с българското знаме, а само с чужди знамена, продължава с българоненавистническите си изявления. Този безродник не съм видяла да е помогнал на българско дете, на пенсионер, на беден българин. Не съм го видяла и чула да казва "Моята Родина", "Моята България". За него ЕС, САЩ и НАТО са над България и всичко родно, всички чужди са по-важни от българите.

Безродниците са на власт сега. Служещи на чужди интереси, въвличащи ни във война, обричащи ни на мизерия и демографска катастрофа. Безродниците сега са по медиите. Всички тези, които ако бяхме суверенна държава, щяха да са в затвора, днес шестват по американските медии в България и ни убеждават колко е срамно да отстояваш българските интереси и дори да ги споменаваш. 

Безродниците днес веят чужди знамена по българските улици и ги поставят върху българските общини. Безродниците днес ни убеждават, че трябва да даряваме заплати за чужди, при положение, че те самите за един българин не са дарили. Безродниците са на власт днес... тяхната дума ечи отвсякъде. 

Българите не обичаме безродниците и предателите. Вчера бях на Оборище и видях как е издълбан камъка на името на предателя на Априлското въстание. Поколение след поколение българи са прокарвали пръст с проклятие върху безродника, предпочел чуждите пред своите. Българите знаем истината и знаем кое е правилното. 

Затова управляващите имат проблем - парите и леещата се злъч и омраза от медиите не могат да променят убеждението ни, че България е по-важна и че българите са най-важните. Дори не могат да ни убедят, че е нормално украински знамена да се веят по българските улици. Всяка власт произтича от народа. Без значение, че са подкрепени от Посолството, без значение от купените медии и парите, които се хвърлят, БЕЗРОДНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ БЪДЕЩЕ НЯМАТ!

Защото България е над всичко! Защото такива като този безродник ще оттекат в канала на историята, а имената им навеки ще са проклети от българите! 

Да живее България!

Иво (М)Инджев


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар