Зима

Зима
Пролет

30 май 2022 г.

Евроатлантическо ли ви е?

В сравнение с новите ни "гости", предишните бяха направо на ръце да ги носим...   

 

И без това българите не сме разглезени. 

Ведомствените станции и почивни бази рядко се ползват и то от служителите, които трудно могат да си позволят нещо друго. Сега и от това са лишени. Защото трябва в тези бази да настанят "лица с временна закрила" - тоест тия, дето врещят по улиците ни "Слава УкраИнАТА". И цапат паметници и си развяват чуждите знамена у нас. 

Да ви кажа честно, афганистанците и сирийците вече ми изглеждат едно цивилизовани, кротки и възпитани хора. Аз афганистанец да ми врещи "Слава на Афганистан" и да вее афганистанското знаме в центъра на София не съм видяла. Даже не съм видяла афганистански или сирийски бежанец в спа хотели по морето. Май като се сетя, само в Харманли в бежанския център - охраняван, ги виждам. Въпреки, че в сравнение с новите ни "гости", предишните бяха направо на ръце да ги носим. 

В България, в която няма почивка за възрастните хора, почти не останаха детски лагери, в която стандартът на живот е африкански и то от по-бедните африкански държави, управляват поставени от САЩ подлоги, за които българите са нищо. А единствена цел - да бъдат удобни и изпълнителни пудели на Козяк.

Кирил Петков, който е най-голямото недоразумение в българската политика, се прави на палячо пред цял свят и срами България. Не мисли за българите. Смята се за световен лидер, защото ни спрял газа от Русия. Каква ще е цената, не го интересува. 

Тоя жалък човечец, който две жени не може да раздели, тръгнал да се меси в световната геополитика. А ние българите плащаме цената на идиотизма му.


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар