Зима

Зима
Пролет

22 май 2022 г.

Европа започна да разбира какво означава руския символ "Z"

Кога българския народ ще се научи да избира истински водачи и да не се поддава на чара на симпатични политически измамници? 

 

Европа започна да разбира какво означава руския символ "Z". 

И не само, че започна да разбира значението му, но и започна да му се подчинява! 

Всъщност, за важното значение на този символ съм писал не един и два пъти, но кой да чуе от нашите оскубани соколи, които решиха да се правят на герои! Този символ означава gaZ. 

Да, да, точно това означава и Русия го каза от самото начало. За съжаление нашия про100 Киро не само, че не осъзна значението на този символ, но дори се изцепи, че Русия била бензиностанция с ракети, а икономиката ѝ била нищожна! Трябва да си пълен дебил, за да изречеш подобно нещо?

Уж малката икономика, предизвика огромна инфлация в цяла Европа, а уж големите икономики, масово започнаха да предупреждават, че ни очаква глад! От днес новината е, че големите икономики на Германия и Италия се подчиниха на "Z" и си отвориха сметки в рубли в Газпромбанк, както бе заръчано от Русия, а наш про100 Киро чака некакъв газ от САЩ? Той нека си чака, но защо трябваше да загробва и България? 

От днес и zеленото човече започна да говори, че военния конфликт може да бъде решен само с дипломация! Откога ги обяснявам тези неща, но некакви псевдодемократи и миротворци решиха да се правят на много силни, ама на чужд гръб, както ги е учил дЕдо Бай Дън. Същите сънуваха кръв и всеки, който се опитваше да вразуми хората на Ицето бе определян бързо за путинист, путиняк и какво ли още не! 

Боже, кога българския народ ще се научи да избира истински водачи и да не се поддава на чара на симпатични политически измамници?


 Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар