Зима

Зима
Пролет

13 юни 2022 г.

Битката за Донбас е загубена от Зеленски

След Донбас руската армия вероятно ще продължи към Одеса и не е изключено да стигне до Тираспол... 

 

На 110-тия ден от Специалната военна операция на Русия в Украйна се наблюдават интересни тенденции. 

Формулираните цели първоначално на Кремъл бяха денацификация и демилитаризация. След като азовците излязоха от „Азовстал“ и светът видя татуировките по тяхните тела, стана ясно, че в случая става въпрос по-скоро за типичен криминален контингент, който имитира в повечето случаи езотеричен езически хитлеризъм.

Телата на войниците от СС по време на Втората световна война не са имали вид, подобен на азовците в Украйна. Азовците по-скоро приличат на радикални уахабити от Ислямска държава. Една и съща утилизирана от кукловодите първосигнална биомаса с IQ, клонящо към „епсилон“.

Денацификацията (по понятни причини) върви най-бързо в Донбас. Демилитаризацията също върви с относително бързи темпове. Даже се прехвърли в бившите соц. страни членки на НАТО и бавно се придвижва на Запад.

Огромните опашки в Запорожието и Херсонска област за получаването на руски паспорти показва, че най-бързо върви процесът на денацбилдинг.

За 30 години систематично се провеждаше турбохард процес на нацбилдинг. Всичко руско се преследваше безмилостно и се налагаше безкомпромисно изграждане in vitro на укри. Пълен аналог на дългогодишното изграждане пак in vitro на македонизъм и българофобия в Повардарието. С преследване и унищожаване на всичко българско.

Сега в Украйна всичко се разпада с прилична скорост. От 1 септември на украинска територия, на която има руски войски, в училищата започват да учат по руската програма и на руски език. Който желае, може да изучава и украински или някой друг език.

По-възрастното население в интервюта твърди, че са „руснаци“ или „украинци“, но всички са категорични, че са един и същи народ.

Владимир Соловьов в неговото предаване има сериозен проблем с постоянно мрънкащия кинорежисьор Карен Шахназаров. Творецът не проумява, че нацбилдингът в СССР е дело на троцкистите. Най-вече в лицето на Никита Хрушчов. Преди него и Ленин се е постарал в тази посока. Украйна бавно се връща към хармоничната коабитация, която е съществувала между народите в Руската империя независимо от етнос или вероизповедание.

Местното население в Донбас, Запорожка и Херсонска област посреща и нарича чеченците „нашите“. Явно Карен Шахназаров още не е разбрал защо Путин е недружелюбно настроен към Ленин.

Кинорежисьорът има силно негативно отношение към българите, за които не пропуска да каже, че са предатели. Просто не знае, че точно българите имат огромно участие в изграждането през 16-17 век на руската държавност от времената на Московското царство.

С превземането и разчистването на Кинбурнската коса (полуостров югозападно от пристанището Очаков) от руската армия, може да се очаква, че във военните сводки ще се появят Очаков, Николаев, Одеса...

Битката за Донбас е загубена от Зеленски. След Донбас руската армия вероятно ще продължи към Одеса и не е изключено да стигне до Тираспол. Това е.


Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар