Зима

Зима
Пролет

15 юли 2022 г.

Десносектантите се изредиха да скачат на гърба на "Афера"!

Влязохте всите покрай "Кюлчетата на Боко" от "Афера" в парламента. Така че, аре, по-полека, измекярчета! Ръцете трябва да ми целувате!  

 

Слушах с голямо умиление така нареченото изслушване на главния прокурор Иван Гешев в така наречената „парламентарна комисия“ по „кюлчетата и чекмеджето“ на Бойко Борисов.

Ташак, музика и вести от десносектантите и вся остальная!

Само като чуеш мандатоносителя на ПП Константин Бачийски с „нали“, „нали така“ и „изобщо“, повторени петдесет пъти в едно несвързано изречение, и ти иде да му праснеш едно по селската физиомутра на „харвардската“ „промяна“.

Всите се изредиха да се правят на големи „борци“ срещу Боко. А докато единствена АФЕРА беше на фронта срещу Боковата кохорта години наред, тия всите се спотайваха някъде и мишкуваха, а десносектантите не слизаха от дуварите му в Банкя.

Гешев добре им го каза – а що не поканихте Веселина Томова, която в нейния сайт публикува „кюлчетата“ и „пачките“. Реакция – йок! Нали се сещате, какво щеше да се случи, ако случайно се бяха престрашили да ме поканят, а?!

Вместо това обаче, чобановци, „бърд“овци, иванбакаловци и всякакви още знайни и нейзнайни се праскат, като че те са публикували скандалните снимки и видеа, и от тях ръка не можеш да хванеш. Също като при протестите – вай-големите мишки станаха най-големи протестъри срещу Боко, нищо, че ги нямаше никакви когато Боко беше на власт.

Червените и те бир парче революционери. Пенят се защо „манипулаторът“ на снимките не бил разследван.

Изобщо – тъп дърварски, дърводелски пиар за „изпрания“ Боко – на гърба АФЕРА.

Сега остава и да ме арестувате за „манипулация“, а селяндурски идиоти?!

Без АФЕРА и кюлчетата, и чекмеджетата на Боко, дето с тях лягате и с тях ставате, без даже да се позовавате на АФЕРА, което е отвратително, но пък нормално за лайнари като вас, нямаше и да помиришете парламент и власт.

Така че, аре, по-полека, измекярчета. Ръцете трябва да ми целувате.

А иначе – ЗАРАДИ ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ, НА НАШЕТО МВР И ВАШИТЕ СЛУЖБИ – Боко бе „изпран“! ВЪПРЕКИ разследването на АФЕРА.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар