Зима

Зима
Пролет

5 юли 2022 г.

Хипохондрик Хекимян, слагай маска на плажа и ни се разкарай от главата, заедно с „телевизията“ си!

И да не забравиш да си турнеш и бански с цветовете на украинското знаме. Така „американците“ може и главен теляк да те направят в будоара на американското посолство... 

 

„Ковид в атака“, „Ще трябва ли да носим маски на закрито през лятото“, анонсират в прайм тайма на вечерните новини чуждоземната НЕбългарска телевизия bTV.

От дни наред същата тая телевизия, заедно с ЦРУ телевизията – Нова тв, по поръчка зомбират и насаждат отново мантрата „ковид вълна“.

За всички, които знаят, е знайно, че освен всичко Антон Хекимян е хипондрик до ментално разстройство. Освен, че е подгъзурен слуга и не смее да пръдне, ако не му наредят „американците“.

Така че, Хекимян, слагай маска и на плажа, но ни се разкарай от главата, заедно с „телевизията“ си!

Такава помия манипулативна се лее от телевизията ви, че няма нужда да се разболееш от ковид, за да повръщаш. Вие сте достатъчни.

А! И да не забравиш да си турнеш освен маската и бански с цветовете на украинското знаме. Така „американците“ може и главен теляк да те направят в будоара на американското посолство.

П.П. Докато нахлуваха тука хиляди украинци, си беше заврял главата в задника, Хекимян, и нямаше опасност от „ковид“, нали? Щото „американците“ не ги ебеше ковид, докато напъплят украинците тука. Сега посред лято ви заповядаха да облъчвате народа, за да го сложат в  пак зандана от септември. Какви журналисти сте, бре?! ДЖУРналя слуги. От най-долната порода.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар