Зима

Зима
Пролет

26 юли 2022 г.

Finis coronat opus*

Без логична, последователна и ясна лява политика и партия, на политическия терен развяват фусти трансексуални образувания като “Продължаваме промяната” 

 

Прости ми, поете, че вземам твоите думи, родени от велики дела, за да отбележа края на Българската социалистическа партия, който ще увенчае делото на Корнелия.

От две години хабя думите в обяснения, че тежката властова параноя, от която страда тази жена, има сериозни последици за българския политически живот, лишавайки го от солидна лява партия с ясна доктрина и физиономия.

Пряк резултат от това политическо престъпление са роякът групички, наречени партии, които чуруликат в левия регистър на народното ухо и земята с нокти изравят, за да се докопат до един процент на изборите за субсидийката.

По-голямото зло е, че без логична, последователна и ясна лява политика и партия, на политическия терен развяват фусти трансексуални образувания като “Продължаваме промяната”, чиито джендъризъм е ясно изразен с думите им “няма ляво, няма дясно”.

Разбира се нито Корнелия, нито обслужващият я антураж от ръководството на БСП са притеснени от изтичането им в канала. Те, по мои сведения, са успели доволно да се самообслужат в някои финикийски аспекти и въобще не им пука за народа, за който плачат, където станат и седнат. Единственото, което вероятно няма да могат да осребрят, е инсталирането на Рашков на длъжност, важна за спокойния им живот извън властта.

Жалък край увенчава жалкото дело на Корнелия и прислужници. Има ли мъже в тая партия все пак?

*Краят увенчава делото (от лат.)
Овидий 


 Петьо Блъсков, "Труд"

Няма коментари:

Публикуване на коментар