Зима

Зима
Пролет

22 август 2022 г.

Още ли ви се струва, че Путин не е имал основание за военната си операция?

Страшно чудовище бе пуснато да броди из Европа и в момента населява земите ни. Денацификация! Бърза и безкомпромисна!  

 

Била съм свидетелка как украинци крещят на българска възрастна двойка в метрото, защото носеха руски знаменца.

Много истории съм чувала за агресия от украинци в България, защото, видиш ли, някой дръзвал да не псува Русия отривисто. 

Наталия Вовк - украинка е атентаторът срещу убитата дъщеря на Дугин. Украинка, влязла в Русия като бежанка заедно с дъщеря си. Навярно руски граждани са й помогнали. 

Какво е прякото участие на Дугина във военната операция да заслужи това?  Никакво. Просто е мислела не както й налага евро-атлантизма. Айде сега се замислете колко "майки бежанки с деца" приехме с отворени врати на територията ни. Замислете се, че всеки от вас, който не повтаря като мантра Слава Украйна, а смее да изкаже различно мнение е потенциална жертва на подобни психопати. Най-малкото на вербална агресия.

Още ли ви се струва, че Путин не е имал основание за военната си операция? Още ли ви се струва, че хора, които са си гледали кефа, докато са избивали собствените им деца (същото се случва и сега по нашите курорти) не са хора, с които човек трябва да си има едно на ум. 

Страшно чудовище бе пуснато да броди из Европа и в момента населява земите ни. Чудовището на укро н@цизм@ и вече никой не е в безопасност. Щом може да си никой в една чужда държава и да си позволяваш да крещиш на местното й население, КОЕТО НЕ ТИ Е ДЛЪЖНО, правете си изводите що за арогантна и нагла жилка имат голяма част от тези хора. 

И са безпределно глупави. С тази Наталия и малкото й дете сега изложиха на риск всяка майка-украинка с дете в чужда държава. Нагли и глупави. И н@цистi. 

Ден@цифик@ция! Бърза и безкомпромисна.

Наталия Вовк с дъщеря си


Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар