Зима

Зима
Пролет

18 август 2022 г.

„Каката“ Румяна Ченалова бир парче кандидат-депутат

Ако чуете „каката“ Ченалова и компанията й да вървят гласно или под сурдинка с името на президента Радев напред, да знаете – лъжа е! 

 

След дълги щения и страдания да се възвиси на политическата сцена, една от небеизвестните „каки“ (спомнете си скандала с двете „каки“ – Румяна Ченалова и Владимира Янева) Румяна Ченалова се добра до заветната „титла“ – „кандидат-депутат“.

Румяна Ченалова, която премина през „Възраждане“, но там не и върза зара, имаше амбиции някой да я направи съветник на президента или шеф на КПКОНПИ, но и там последва валат, стана учредител на гражданско сдружение „Български дух и традиции“.

Преди месец в интервю „каката“ Ченалова заявяваше, че надали ще участват на тези парламентарни избори и по-скоро се целят в местните избори, но в същото време трескаво се обикаляше из страната за да се търси партия мандато-носител, за да може Ченалова да изгрее като кандидат-депутат. Запознати информират, че при мандато-носителите нещата обикновено не стават единствено „за чест и слава“, а и с финансови комплименти, а представител на една от ухажваните партии дори потвърди пред АФЕРА, че е било използвано името на известен бизнесмен, че уж той искал да „придобие“ партията, като мандато-носител. Кофтито станало обаче, когато „духовните традиции“, които вървяли с името напред на бизнесмена, ударили на чурук дъска, тъй като ухажваният собственик на партия се оказало, че познавал бизнесмена и сам го уведомил, че някой върви с името му напред.

Така или иначе, „Български дух и традиции“ се явява на избори като  коалиция „Български дух и традиции – гражданско движение“ между световно известните партии: партия „КОЙ –Компетентност, отговорност и истина“, партия „БЪЛГАРСКА ЗЕМЕДЕЛСКА ПАРТИЯ“, партия „ПОДЕМ“ и партия „НАЦИЯ“ за общо участие в изборите.

„Каката“ Ченалова ще е кандидат-депутат от Габрово.

В началото на месец юни т.г. около името на Румяна Ченалова избухна скандал, като медии алармираха, че в политическите си амбиции тя използва името на президента Румен Радев. След появилите се публикации АФЕРА анализира ситуацията и съобщи, че след забърканите интриги от Ченалова – в Президенството е била направена проверка по случая, за да бъде стопирана злоупотребата с името на президента Радев.

И понеже Ченалова вече е в битността си на кандидат-депутат, а хората трябва да са наясно за кого да /не/гласуват – да е ясно отсега: ако чуете „каката“ Ченалова и компанията й да вървят гласно или под сурдинка с името на президента Радев напред, да знаете – лъжа е!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар