Зима

Зима
Пролет

14 август 2022 г.

Хватката е мъртва. Няма измъкване. Досега

Когато САЩ загубят чувствително своите предишни позиции в света, то тогава ще се появи светлина в тунела... 

 

Американците постигнаха огромен успех, когато бяха безспорен глобален лидер в света. 

Успяха масово да пласират в управлението на много държави по света елити, които не свързват своето благосъстояние с това на народите, които управляват. Обучиха и пласираха свои хора във всички партии от целия политически сектор. Електоратът гласува естествено "за нашите". 

На изборите се надпреварват "коне", които всички играят за САЩ. Да спечели този, който е най-добър и демократичен! Ако има някаква опасност да не излезе пасиансът, то машинното гласуване ще обере неправилния луфт. 

С машинното гласуване няма изненади. Съгласно теорията съвсем съзнателно се допускат до 7-9% "неамерикански коне", които след като влязат в парламента или в изпълнителната власт се маргинализират и компроментират медийно. Те нямат потенциал да променят евроатлантическия вектор във външната политика на страната. С времето, както показва практиката, маргинализираните изтичат в канализацията. 

Всеки, който има някакъв шанс да попадне в законодателната или изпълнителна власт и е читав, то още на подстъпите към нея се облива с медийна помия и се маргинализира от медии, които също са под американски контрол. 

Грантовите анализатори си знаят работата и си изкарват хонорарите съвестно. Хватката е мъртва. Няма измъкване. Досега. 

Когато САЩ загубят чувствително своите предишни позиции в света, то тогава ще се появи светлина в тунела. Но не от насрещния влак.


 Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар