Зима

Зима
Пролет

7 август 2022 г.

МВР „Бях точен с парите“, вие ли сте идиот, или нас правите на идиоти?!

Смешник след клоун, клоун след смешник става министър на МВР. Защо ли? Защото на Схемата такива идиоти им трябва...

 

 

Служебният министър на МВР Иван Дерменджиев, известен с репликата „Бях точен с парите“:

„Преборихме се за честни избори, но все още не сме установили причините и хората, които стоят зад манипулирането на вота.“



Алоууу, МВР „Бях точен с парите“, да си бил досега в Левуново, ще те разберем, че плещиш такива глупости, ама уж не си бил, а си бил в МВР-то пак, и то пак като зам-министър.

Кога „се преборихме за честни избори“, бе, аланкоолу?!

Кои и как „се преборихме“?!

Ако с обемната си глава си искал да кажеш, че е въведен машинния вот, та затуй изборите били „честни“, значи или си тъп като гьон, или нещо по-лошо – адекватен си на репликата, с която си известен.

Защото, драги ми МВР „Бях точен с парите“, няма нищо по-лесно от тотално манипулиране на вота от пипане на софтуера на машините за вота!!! И само идиотите не са го разбрали.

Втора идиотия: „но все още не сме установили причините и хората, които стоят зад манипулирането на вота“.

Ами като нищо не сте разбрали, нито причините, нито хората, които стоят за манипулирането на вота, за чий уй е изобщо МВР, а? Вие ли сте идиоти, или нас правите на идиоти?!

Всички знаят поименно по градове и паланки кой купува, кой поръчва купуването, кой плаща, само МВР „Точен съм с парите“ хабер нямало. Ай сиктир, бе!

В този ред на мисли, МВР „Точен съм с парите“, докога МВР-то ти ще организира и покрива 11 месечното ЕЖЕДНЕВНО БРУТАЛНО ХАКАНЕ НА САЙТА „АФЕРА“, КОЕТО Е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ?!

Вие тероризирате цяла година сайта АФЕРА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ НИЩО, ПАРДОН, НЕ ИСКАТЕ, ЩЕЛИ СТЕ ДА ПРОВЕЖДАТЕ „ЧЕСТНИ ИЗБОРИ“  БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ?!

Ами, той софтуерът на машинния вот от същите ръчички /ще/ е пипан, бе, безхабернико МВР „Точен съм с парите“!

Смешник след клоун, клоун след смешник става министър на МВР.

Защо ли? Защото на Схемата такива идиоти им трябва.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар