Зима

Зима
Пролет

19 август 2022 г.

Кой поред премиер в Европа пада, докато Путин е в кома, че спрях да ги броя?

Либералите са най-големите моралисти и биха нарекли оргия онова, което прави финландската премиерка, ако беше от Русия 

 

Русия провежда специална военна операция в Украйна с групировка от войници на договор, които наброяват 80-90 хиляди души. 

Затова е и правилен термина СВО. Това не е пълномащабна война. Щатите направиха няколко подобни в последните 20 години.

Сега си дайте сметка, че с тези 90 000 души Русия завладя полагащата ѝ се територия, която се равнява на две Българии, и разби икономиката на Европа, докато Зеленски точи милиарди от щатите и Европа като телефонен терорист (циганин, от най-талантливите в бранша) и ги лъже, че ще прави контраофанзива от месеци. Смятайте за какъв измамник и за какви европейски идиоти става дума.

===

Когато финландската премиерка се друса на парти е купонджийка в либералните медии, а хората, които ѝ искат оставката са „моралисти“ с негативен оттенък. Иначе либералите са най-големите моралисти и биха нарекли оргия онова, което прави финландката, ако беше от Русия.

Впрочем Путин не пие, не друса и управлява от 22 години на трезва глава и с ясен ум, което влудява западната инфантилна либерална бесовщина на кокаин и хапчета, засилила този свят към пропастта.

Никаква сантименталност не трябва да се проявява към това, а методично и с характер да се неутрализира и изобличава. Впрочем, ако броим финландката новонатовка, кой поред премиер в Европа пада, докато Путин е в кома, че спрях да ги броя?


Явор Дачков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар