Зима

Зима
Пролет

2 септември 2022 г.

След 33 години стягане на коланите се върнахме в следвоенните години на миналия век

Доживяхме тези, които ни обещаваха светло демократично бъдеще да ни увещават да ходим некъпани и вонящи 

 

Видни синдикалисти ни призовават да се запасяваме със зимнина и за отопление да не разчитаме на ток и парно. 

Честито! След 33 години "демокрация" доживяхме лелеяния  просперитет. След 33 години стягане на коланите се върнахме в следвоенните години на миналия век. 

Само, че живеещи в територията на една ограбена и разпродадена държава. Живеещи в държава, управлявана от корумпираните проксита на алчните и човеконенавистни англосакси. 

Не разбрах само, откъде да се запасяваме със зимнина? От Лидъл или Кауфланд? Защото още в зората на "демокрацията" първото нещо, което сътвориха слугите на сатаната беше да ликвидират селското стопанство и обезлюдят селата.  Нали си спомняте ликвидационните съвети?  Е свършиха си перфектно работата.
Иначе наглеца Наско от ДБ продължава да ми каканиже, че за тях Нато и ЕС са основен приоритет. С този приоритет в предизборната кампания влизат 95% от партиите. Аз лично , като чуя, че за някоя партия това е основна кауза ми е ясно, че за тази партия приоритет е ограбването на народа и държавата. 

Доживяхме тези, които ни обещаваха светло демократично бъдеще да ни увещават да ходим некъпани и вонящи, да спим с дрехи в домовете си, като бездомници, да живеем на тъмно, като къртици и проядем насекоми. 

Ако това ви е просперитета - майната ви ! Искам си си комунизма и бай Тошо! 


Пламен Дарак

Няма коментари:

Публикуване на коментар