Зима

Зима
Пролет

28 септември 2022 г.

Историята не се повтаря, но все пак има странни аналогии

А ние, както обикновено ще сме от страната на победените, но окултно, чисто духовно и мистично и от сърце ще стоим зад Русия

 

 

Историята не се повтаря, но все пак има странни аналогии:

През 1914 г. започва Първата СВ.

През 2014 започва Майданът.

В периодът 1918 г. - 1924 г. в Русия има жестока гражданска война. Белогвардейците са щедро финансирани, снабдявани с оръжие и с военни инструктори и наемници, но накрая губят и емигрират масово извън СССР.

Сега също се води гражданска война на територията на У-на, щедро финансирана и подклаждана отвън. Стремежът е, ако може да има и революция. Емиграция върви на различни нива.

След Първата световна война Европа изпада в тежка икономическа криза и особено Германия, налице са революции и протести. 

Сега в началото на 20-те години Германия е на път да повтори това разорение и погром в една хибридна война.

През 1922 в Италия идват крайнодесните на Мусолини. През 2022 в Италия отново са крайнодесните.

В този ред на мисли може да очакваме вариант на Сталин в следващите 3-4 години в Русия, а в Германия след още някоя и друга година, на Хитлер, може и в рокля, разбира се. 

Хитлер взема властта през 1932 г.

САЩ и Русия ще се разберат и ще намерят общ враг, когото да намачкат.

Вероятно Китай ще опере пешкира.

Германия може да очаква Маршал 2. 

Оперхаймерцовците ще измислят нещо свръхунищожително, което може експериментално да доведе до някоя нова Хирошима, никой не знае какво правят генетиците. 

А ние, както обикновено ще сме от страната на победените, но окултно, чисто духовно и мистично и от сърце ще стоим зад Русия.


 Силвия Дончева

Няма коментари:

Публикуване на коментар