Зима

Зима
Пролет

3 септември 2022 г.

Пълен провал на САЩ и НАТО във войната с Русия на територията в Украйна

В резултат от безумната глобалистка бутафорна политика Европа сама се поставя на колене пред Русия, а България я чака такъв урок, какъвто не е имала 

 

Есента започва с интензивно задълбочаване на всички проблеми. 

До края на тази година ще видим драстични промени на световната сцена. Вероятно граждански вълнения, засега не казвам революционни. Вероятно оставки на още европейски лидери. Ще видим вероятно разцепването на ЕС, което ще предшества краят му.

Но едно по едно.

Военната ситуация в Украйна към днешния ден представлява драстично активизиране на руския настъпателен ход къща по къща, село по село в земите на Донбас. Предстоят боевете за Харков и Одеса. Украйна с подкрепата на Запада, оръжие и треньори от НАТО се опитва да осъществи прословутото контранастъпление. При оскъдната информация, която се прокрадва през драконовската военна цензура и на двете страни, се вижда, че никаква част от това контранастъпление на успява. Цената е много жертви и ранени украински войници в Донбас. Известно е, че Зеленски е изпратил на този фронт всички налични сили, за съжаление ще бъдат пожертвани в предварително загубена военна операция.

Много ми се иска тук да кажа две неща.

Първо, много приказки за нефелността на руските сили и оръжия, и специално подчертавам за разузнавателните данни на руското разузнаване, с което бил подведен Путин от самото начало. Интересно ми е как точно са подвели разузнаването офицер от разузнаването, ама така твърдят, така коментирам. Та, руснаците слаби, голи и боси и главно дървари, нищо не разбират от военно дело и тактика. Украинците отлични бойци, подкрепени от западните треньори, оръжия и пари, умни и силни, цивилизовани. Резултатът е налице.

Пълен провал на САЩ и НАТО във войната с Русия на територията в Украйна. Да, забавиха нещата. Да, оказаха съпротива. Да, много пари и оръжие потрошиха и резултат нямат. Нямат. Бавно и полека Русия напредва в Донбас.
Няма да коментирам пропагандата за духа в руската армия. Не виждам смисъл.

Положението на Европа става много тежко.
Ще рече човек, че Европа е воюваща страна, съдейки по случващото се разорение. 

Решенията на ЕС водят до икономически колапс на Европейския съюз и на държавите в него и аз ще си призная - всичко, всичко друго очаквах да стане конкретна причина за разпадането на този съюз, за което предупреждавам от 8 години, но не съм очаквала, че ще преживея разпадане поради напълно погрешни политически решения на страните членки. 

Решенията на ЕС облагодетелстват директно Русия по такъв начин, че може всички да бъдат заподозряни като агенти на Путин.
Енергийната диверсификация на Европа, каквото и да означава това безумие, ще доведе до унищожение на съюза и много вероятно унищожение на столетния европейски модел още през следващата година. 

Но има и друго.

Разцепването на съюза по оста Париж, Берлин срещу Лондон, Варшава е нещо исторически интересно, създавайки абсолютно нови политически конфигурации.

Вчерашното изявление на полския президент Качински, абсолютно неразумно, брутално глупаво в сегашната ситуация, че Полша ще търси 1 милиард и 300 милиона пари (не знам в каква валута ще ги иска) репарации от Германия за втората световна война, може да се окаже клечката която ще взриви този ЕС най-накрая. 

При обтегнатите нерви на германския народ, доведен до разорение от евро-глобал-либералните разрушителни сили в неговите политици - Меркел, а сега Шолц, зелените и небинарните - такова изявление може да изиграе огромна роля за потрисането на Германия. И тя да вземе да се събуди, като ще трябва да мине през вътрешна революция за изгонване на глобалистите от себе си, а след това намеса в световните процеси.

Тук веднага правя следното уточнение.

Понастоящем Германия и Франция, за която важат всички процеси, които стават в Германия, са колонии на ДД чрез САЩ. Прихванати чрез глобалистки управляващи. Докога германците и французите ще са съгласни да бъдат колонии, е въпрос с повишена трудност, но в едно съм сигурна, някой ден ще се събудят и ще отхвърлят американците и англичаните от гърба си! Дали Полша в момента става без да осъзнава това фактор за активиране на германския национален дух, предстои да видим. Съдейки по гневните реакции в германската преса на търсените репарации, има шанс.

Въпрос на време е обръщането на Германия и Франция срещу ДД. Унгария вече се обърна, Австрия ще направи каквото прави Германия, Италия и Испания, ако не ги подкрепят, ще загинат геройски от глобалистки ценности. Гърция ще я бие Турция, Скандинавието, Дания и Холандия си вървят с англичаните, тях съм ги отписала, Източна Европа ще увисне във въздуха, а България... България я чака такъв урок, какъвто не е имала. 

Всичко това ще се случи до година-две.

А междувременно Русия ще превземе Източна Украйна, за Западна ще видим какво ще решат.
Икономически Европа я чака криза, каквато не е имала и в двете световни войни. Всички условия ще диктува Русия. В резултат от безумната глобалистка бутафорна политика Европа сама се поставя на колене пред Русия и става напълно зависима от решенията й. Това е нещо невероятно, да правиш точно обратното на това, което трябва да направиш, за да постигнеш това, което казваш, че искаш да постигнеш. Нещата са толкова абсурдни, че не само да се чудиш дали Урсула, Кирчо и Жозеп не са путинови агенти, но и се чудиш дали ЕС не е тайно завладян от Кремъл и да съм пропуснала това.

Общо взето главното събитие, което ме интересува тази есен е дали Германия ще се събуди и ще се обърне срещу ДД.

В четвъртък през нощта в имението на Урсула Лайен в Саксония вълк е изял любимия кон на гинеколожката. 

Дали това не е знак за нещо?


Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар