Зима

Зима
Пролет

3 септември 2022 г.

Шарън Стоун грее от корицата на септемврийския брой на Vogue Arabia

„Да, остарявам, но честно казано, смятам, че в изкуството да остаряваш добре има сексапил, в несъвършенствата има сексапил и чувственост.“

 

 

Напук на масивния инсулт, стигмата около остаряването и факта, че са я зарязали заради липсата ѝ на ботокс, Шарън Стоун грее от корицата на септемврийския брой на Vogue Arabia. 

Актрисата сменя няколко визии, в които доказва, че всъщност естествената красота е най-хубавият грим, възрастта наистина няма значение и трудностите в живота могат да бъдат преодолени чрез вярата в себе си и постоянната борба.

64-годишната Стоун, която стъпва в Холивуд преди цели 40 години и се превръща в една от най-известните и харесвани дами в киното, не смята да забавя темпото както в професионалния, така и в личния си живот. Тя позира в няколко прекрасни тоалета на луксозни марки като Zuhair Murad, Dolce & Gabbana, Elie Saab и Valentino.

Заставайки пред обектива на Нима Бенати, двете корици на Стоун са като истински цветни творения. На един кадър тя носи синя рокля на Zuhair Murad с искрящо бродиран корсаж и широка пола. Докато повдига долната част на тоалета, актрисата показва и обувките си – чифт лъскави токчета от Zuhair Murad със заострени върхове. Те осигуряват прекрасния завършек на роклята, допълвайки блестящите метални акценти върху нея.

На втората снимка Шарън е облечена в прекрасна жълта рокля от Dolce & Gabbana с обемна пола, корсаж с открити рамене и дързък силует до бедрото. В придружаващата фотосесия я виждаме в още няколко невероятни модни творения, включително червена дълга рокля, черна прозрачна рокля, върху която са закачени стотици пера, допълнена с пернат ореол, черно флорално палто, комбинация от черен панталон, розова блуза с V-образно деколте и розова пелерина, както и пухен шал, който закрива тялото на актрисата, докато тя се е настанила удобно върху дивана у дома.

В интервюто Шарън говори за различни теми, включително остаряването, използването на ботокс и филъри, движението #MeToo и личния си живот. Разкрива, че дори в пика на кариерата си, е била третирана по ужасяващ начин от мъжете в Холивуд, като един режисьор е отказал да я включи в сцените си, ако не седне в скута му. Тя също така казва, че е била посъветвана да спи с един от колегите си, за да може да се създаде по-добра химия между двамата на екрана.

Въпреки неуспехите и това, което Стоун нарича „много странно време в света“, тя казва, че сега жените могат да имат повече власт, отколкото преди. Именно затова, заедно с няколко приятелки, решават да поемат творчески рискове, като в момента актрисата пише втората си книга. „Вече съм завършила 190 страници и току-що наех редактор, който да доукраси историята и да я довърши“, споделя Шарън.

Освен това, актрисата отново се е захванала с рисуването, след като си създава студио по време на изолацията. Работила е до 6:30 сутринта върху своето изкуство преди интервюто пред Vogue. Тази есен се подготвя и изложба на нейните картини от абстрактния експресионизъм. Очаква се събитието да се проведе в Швейцария, а на показ да бъдат изложени 50 от творенията на Стоун.

Попитана за живота в Ел Ей с три момчета, актрисата изненадва всички с отговора си, казвайки „Вече имам четири“. Признава, че е осиновила още едно дете по време на пандемията от коронавирус, чийто родител е починал. „Това е приятел на сина ми и той дойде да живее при нас, когато баща му почина“, разказва Стоун.

Пътят към майчинството обаче не е никак лесен. В публикация в социалните мрежи, Шарън призна, че е претърпяла общо 9 аборта през живота си. „Мисля, че щях да имам повече деца, ако имах партньор“, казва тя.

Относно остаряването, актрисата споделя, че не се страхува от него. 

„Да, остарявам, но честно казано, смятам, че в изкуството да остаряваш добре има сексапил, в несъвършенствата има сексапил и чувственост“, категорична е Стоун. За разлика от повечето свои колежки, тя отказва да се подложи на козметични операции или да си направи ботокс и лифтинг на лицето. 

 


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар