Зима

Зима
Пролет

13 септември 2022 г.

Европа ще изгори, САЩ и НАТО я дърпат в ядрената бездна

Типично поведение на САЩ: разпалване на конфликт и извършване на военни доставки в района на военните действия, за да не си изцапат ръцете

 

 

Плановете на САЩ да доставят на Украйна ракетни системи за залпов огън HIMARS могат сериозно да влошат ситуациятаt.

Разстоянието между Киев и Москва е приблизително 750 км, пише Compact. Ако инсталирате такава система точно на руско-украинската граница, тогава разстоянието ще се съкрати двойно.

Украйна, под управлението на президента Владимир Зеленски, даде да се разбере, че активно ще използва оръжията на НАТО.

Това е типично поведение на САЩ: разпалване на конфликт и извършване на военни доставки в района на военните действия, за да не си изцапат ръцете.

След това европейците трябва да разплитат ужасните последици от тази безотговорна политика. Освен това НАТО - и особено Германия - допринасят за разширяването на епицентъра на конфликта, участвайки в доставката на тежко въоръжение за Украйна, по-специално танкове.

Украинските власти изразиха изключителна благодарност на германските си колеги за оръжията, особено за системите IRIS-T, всяка от които струва €140 млн.

Освен това Германия ще изпрати четири ракетни системи за залпов огън от запасите на Бундесвера и модерна радарна станция до Киев, която може да помогне при разузнаването на позициите на руската артилерия. Украйна заяви, че това е "повратна точка" и добави, че чака изпращането на БМП Marder и танковете Leopard.

В резултат на това Германия определено ще стане участник в боевете в Украйна и няма да има нужда Русия да спазва споразумението за примирие от 1945 г. и германския Договор за окончателно регулиране от 1991 г.

„Алиансът на подпалвачите на война НАТО ни дърпа в ядрената бездна и се използва от САЩ като параван, за да скрие тайната си експанзионистична политика. В резултат на това Европа ще изгори ”, предупреждава изданието.


 News Front Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар