Зима

Зима
Пролет

16 ноември 2022 г.

Хем некадърни, хем нагли

Не съм пророк, но май бъдещето на този вид Украйна няма да е решено в розово-евроатлантическа дъга... 

 

Новината, че Русия е нападнала Полша, се оказа силно преувеличена или както се казва евроатлантически - абсолютен фейк. 

Оказа се, че не били компютри, а компоти. Зеленски изпусна нов повод да се тръшка и да иска пари за себе си и санкции за Русия. 

Разбираме, че на практика Полша е ударена от украинската армия, която е убила двама души с ракета. Тоест, Украйна е нападнала Полша и вече има жертви, ако разсъждаваме по начина на евроатлантиците. Те вече обясниха как било недопустимо нападение срещу суверенна държава и т.н. и т.н. И ся ко прайм!?! Като се оказа, че не са компютри, а компоти?

Разбираме, че украинската армия си стреля сватбарската, без да мисли къде ще й попаднат ракетите. Но не спират да мрънкат, да врещят за пари и за оръжие (което не се знае къде отива и дали не се продава на черния пазар) и да лъжат света.

Интересно е, че опровержението идва от САЩ. Които можеха да си замълчат. Не съм пророк, но май бъдещето на този вид Украйна няма да е решено в розово-евроатлантическа дъга.
......

След като Ал Йо, АрмЕн Сбабичкян и Ленче Кремче се изхвърлиха по темата с ракетите в Полша, е добре умнокрасивитетът да прочете последните новини и изказванията на важни фактори в САЩ, за да не им спрат грантовете и заплатите, кат объркат работите...

 

Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар