Зима

Зима
Пролет

4 ноември 2022 г.

Дмитрий Медведев: Ние воюваме за своята земя и своя народ, нашата кауза е справедлива и победата ще е наша!

"Ние се сражаваме срещу онези, които ни ненавиждат, които забраняват нашия език, нашите ценности и нашата вяра, които насаждат ненавист към историята на Отечеството." 

 

Това написа в "Телеграм" бившият руски президент и премиер Дмитрий Медведев в послание по случай Деня на националното единство.
 

"Защо нашата кауза е справедлива

Отговор на прости въпроси в Деня на народното единство 

 

За какво воюваме? 

Русия е огромна и богата страна. Ние не се нуждаем от чужди територии, имаме всичко в изобилие. Но има наша земя, която е свята за нас, на която са живели нашите предци и на която днес живеят наши съотечественици. И която няма да дадем на никого. Ние защитаваме нашия народ. Ние воюваме за своите сънародници, за своята земя, за своята хилядолетна история.

 

Кой воюва против нас?

Ние се сражаваме срещу онези, които ни ненавиждат, които забраняват нашия език, нашите ценности и дори нашата вяра, които насаждат ненавист към историята на Отечеството. 

Против нас днес е част от умиращия свят. Това е сбирщина от безумни нацисти-наркомани, замаян и изплашен от тях народ и глутница лаещи кучета от западния кучкарник. С тях е пъстра глутница от мрънкащи свинчета и обитатели на разпадащата се западна империя с течаща слюнка по брадите от деградиране. Те нямат вяра и идеали, освен измислените от тях неприлични навици и насажданите от тях стандарти, отричащи морала, даден на нормалните хора. Затова, заставайки срещу тях, ние придобихме сакрална сила.

 

Къде са нашите предишни приятели?

От нас се отказаха някои наплашени партньори - плюем на тях. Значи те не са ни били приятели, а просто случайни спътници, лепкави паразити. 

Изхвърлихме в далечни земи страхливите предатели и алчни отцепници - нека костите им да гният в чужда земя. Те не са вече сред нас, а ние станахме по-силни и по-чисти.

 

Защо дълго мълчахме?

Бяхме слаби и опустошени от безвремието. И сега се отърсихме от лепкавия сън и мрачната мъгла на последните десетилетия, в които ни потопи гибелта на някогашното Отечество. Други страни очакваха нашето пробуждане, изнасилени от господарите на мрака, робовладелци и потисници, които мечтаят за своето чудовищно колониално минало и копнеят да запазят властта си над света. Много страни отдавна не вярват на глупостите им, но все още се страхуват от тях. Скоро и те ще се събудят напълно. И когато прогнилият световен ред рухне, той ще погребе под многотонната купчина на своите отломки всичките си арогантни жреци, кръвожадни адепти, подигравателни слуги и тъпи безродници.

 

Какво е нашето оръжие?

Оръжията са различни. Имаме възможност да изпратим всички врагове в огнената геена, но не това е наша задача. Вслушваме се в думите на Създателя в сърцата ни и им се подчиняваме. Тези думи ни дават свещената цел. Целта е да спрем върховния владетел на ада, независимо какво име използва - Сатана, Луцифер или Иблис. Защото неговата цел е смъртта. Нашата цел е животът.

Неговото оръжие - хитро измислената лъжа.

А нашето оръжие - Истината.
Затова нашата кауза е справедлива.
Затова победата ще бъде наша!

Честит празник!"

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар