Зима

Зима
Пролет

3 януари 2023 г.

Ташак, музика и вести от „пътя на копринката“

Николай Копринков бил „свит“ и „скрит“, и даже бил „изместен“, хахаха. Не нам такими пунтами! 

 

АФЕРА е длъжна да ви информира за най-пресните новини от „Пътя на копринката“ на Румен Радев, които резюмирано могат да бъдат предадени и така: ташак, музика и вести от „пътя на копринката“.

Някак натрапчиво от преди дни и все някак „случайно“ към АФЕРА си счупват краката да търчат „топ източници“, за да ни уведомят как Румен Радев бил „насмел“ дясната си ръка Николай Копринков, как Копринков бил „свит“ и „скрит“, и даже – сега внимавайте много! – бил „изместен“ и от бизнес проекти. Демек, отрязали му били кинтите. В чия полза обаче ги отрязали и какъв процент от парсата – не обаждат.

Е, добре де, разбрахме, казахме си ние от АФЕРА, на натрапчивото пласиране на тия новини точно към АФЕРА, но тъй като не пасем патките, проверихме по нашето си „прозвъняване на канала“ на нашите брилянтни източници.

Даааа, Николай Копринков наистина бил „покрит“ и „скрит“ /б.р. като че ли досега беше открит, хахаха/, щото Румен Радев бил неприкрито ядосан как АФЕРА му ходела по нервите с непрекъснатите си разкрития за „пътя на копринката“.  И какво, какво? Как какво? Какво може да направи един дърводелец, изживяващ се за „държавник“? Същото, което направи и с другия негов „топ“ кадровик – Пламен Узунов.

Вместо да го шутира след разследванията на АФЕРА, Румен Радев направи най-тъпото и простото – „скри“ уж Пламен Узунов за да хвърли пясък в очите на ехалето, а кадруването на държавата и в частност на МВР и службите си продължи пак по утъпканата схема – първо отиваш при Пламен Узунов, после той те праща при Николай Копринков…

Сега, след като АФЕРА показа на България, че като кажеш „пътя на копринката“ разбираш Румен Радев и като кажеш Радев разбираш солташака му Копринков, акълиите „стратези“ радеви прилагат пак същия пиниз – „свиват“ и „скриват“ Копринков, а някои тамади от „пътя на копринката“, възползвайки се от ситуацията, даже му отрязват и някои бизнес хави, разбирай кинти, и хоп-троп! – решиха проблема.

Абе, селскотрудови трандафори, не нам такими пунтами!

На всеки друг може, ама на АФЕРА – не!

Това че Николай Копринков ще бъде „скрит“ или „свит“, както постъпихте с Пламен Узунов, нищо, ама съвсем нищо не означава.

Или – не! Означава едно единствено нещо – че Румен Радев е плашипутарник и както не намери сили в прав текст да се извини на народа за безумията, които свърши и продължава да върши през изминалите две години, така не смее в прав текст и решително да разкара Николай Копринков и да спре достъпа му до всякакво кадруване и щавене в държавата.

Това означава „свиването на перките“ – нищо друго. Лицемерие, страхливо замазване, дърварски кризисен пиар – с цел да бъде забравен „пътя на копринката“, който път, апропо, нито е спрял да щави, нито е спрял да кадрува, нито е спрял да дерибейства.

Не, че АФЕРА е очаквала друго от намкьор, какъвто е Радев, и който на калъп в село Труд да го хванеш, ще каже, че е в резиденция Бояна, ама – нейсе.

Ако си мислите, че Радев е взел отношение с решаващи действия по всички разследвания на АФЕРА за „пътя на копринката“ – значи не сте от тука. Zero, пичове. Никой не е мръднат, крадат като изоглавени, щавят като за световно, а след всяка статия АФЕРА е подложена на брутален хакерски терор.

Та, това е положението – за пред хората Копринков е „насметен“ уж, „свит“ и „скрит“, а иначе меда и маслото по „пътя на копринката“ – всичко е шест.

Хайде бакалъм.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар