Зима

Зима
Пролет

21 януари 2023 г.

Страната ни реално участва в убийството на хиляди хора!

Тихомълком и без да се изчервяват западните марионетки у нас  са доставяли на терористичния украински режим хиляди тона снаряди, ракети, мини, гранати, патрони...

 

 

От началото на конфликта в Украйна до края на декември м.г., са регистрирани 14 372  случая на стрелба по населени пунктове само в Донбаска област. От тях 14 041 са осъществени с тежки оръжия. 

По мирни, невъоръжени хора армията на украинския режим е изстреляла 93 594 боеприпаса от различен калибър, включително и ракети от системи за залпов огън. 

В резултат на непреставащите украински обстрелвания на градове и села само в Донбаска област са убити 4 405 мирни жители, сред които 132 деца. Ранени са 3 983 души, от които 249 деца. Повредени са 9 416 жилищни сгради, 123 медицински учреждения, 465 училища, 741 обекта на електро-, водо-, топло- и газоснабдяването и т.н.

Тези варварски действия на украинската армия – само така може да бъде определена целенасочената стрелба по деца, жени, възрастни хора, са станали възможни най-вече благодарение на България. Правителството на т.н. „харвардски възпитаници“ денонощно  лъжеше, че страната ни не дава оръжия и боеприпаси на украинския режим. Но в същото време конвейрът от смъртоносна продукция на български военни заводи е бил задействан на пълни обороти. Хиляди тона снаряди, ракети за системи за залпов огън, мини, гранати, патрони и др., са били доставяни на един от най-корумпираните, недемократични, неонацистки режими днес - този на клоуна-президент Владимир Зеленски.

Любопитни факти изнася немският вестник „Ди Велт“. Според него точно България е доставила една трета от оръжията и боеприпасите, използвани от украинските въоръжени сили през 2022 г.! И не само това – бронираната техника, която украинската армия хвърля както срещу руските военни и опълченците от ДНР и ЛНР, така и срещу мирни украинци от руски етнос, се движи с дизел, който е осигурила също прекрасната ни Татковина. Близо половината от необходимото гориво за неговата военна машина украинският режим  е получавал най-вече от България!

Доставките на оръжия от нашата страна за корумпирания украински режим са поредно доказателство за невероятното лицемерие и коварство на американските марионетки, уютно настанили се в коридорите на властта у нас. Те постъпват така, както винаги действат американските им господари – правят точно обратното на това, което публично твърдят. Скрито за българската общественост, използвайки посредници, „харвардските възпитаници“ са изпращали огромни количества смъртоносни продукти за украинския режим. И така са  създали най-благоприятни условия той да продължава терора си над населени предимно с руски етнос райони на Украйна. България реално е допринесла за смъртта, раняванията и осакатяванията на хиляди украинци. Това признава и външният министър на Украйна  Дмитро Кулеба. Пред „Ди Велт“ той заявява: „Кирил Петков показа интегритет и аз завинаги ще съм му благодарен, че успя да вложи цялото си политическо умение, за да намери решение на проблема с оръжията”.

Частните производители на оръжия в България работят под пълна пара, пише „Ди Велт“. От страната излитат  натъпкани с муниции самолети към Полша. После кацат на строго охраняваното от натовци летище Жешув, разположено на 70 км от украниската граница. Оттам то попада на украинска територия. Само за първото полугодие на 2022 г. за летище „Жешув“ са излетели 60 товарни самолети от български летища. Общо е изнесена смъртоносна продукция за над два милиарда  долара.

По същата тайна схема България изпраща и дизел за военните машини на украинския режим. Превозват го с тирове и влакове. Оръжията и горивото се доставят чрез фирми-посредници през Румъния, Унгария, Полша.

Несекващият поток от цистерни с дизелово гориво за танковете и другата техника на украинската армия продължава и сега. Нещо повече: според очевидци обемите на изпращаните оръжия, боеприпаси и гориво за украинския режим не само, че не намаляват, а се увеличават! Към Украйна върви безкраен поток от влакови композиции от по 40 вагона, теглени от два, а често и от три локомотива. Нещо, което българите не са виждали от десетилетия.

По всичко личи, че публикацията в „Ди Велт“ не е дело само на тамошни журналисти. Принос тя да се появи са внесли и пиари, които сега работят върху силно разклатения имидж на „харвардските възпитаници“. След нейното излизане тя бе незабавно цитирана и коментирана в най-големите медии у нас в нужната за „харвардските възпитаници“ насока от евроатлантично ориентирани родни „интелектуалци“. Това се прави за да бъдат излъгани за пореден път наивни избиратели и  „Продължаваме Промяната“ да си осигури на предстоящите избори отново попадане в коридорите на властта. А определено на тях много им е харесало да са там.

Не случайно „Ди Велт“ героизира невероятно тъпото и крайно опасно за България решение на „Киро простото“ да въвлече страната ни в опосредствената (прокси) война на Запада с Русия на украинска територия. Вестникът възторжено пише и за постъпката на другият тарикат от харвардската банда – Асен Василев. На среща на финансовите министри на ЕС в Париж, той убеждава и настоява колегите си да допринесат за победата на Украйна. Василев дава за пример България след края на Втората световна война, като ги залива с цифри за убити другомислещи, опозиция, интелигенция, свещеници… И както отбелязва „Ди Велт“ точно неговата реч променя нагласите на министрите и те приемат антируските санкции. В европейските кръгове те са наричани „българското предложение“, пише „Ди Велт“. Впрочем има предостатъчно факти, които опровергават и тези поредни измислици на непознаващият и българската история Асен Василев.

Невероятно инфантилни, дълбоко некомпетентни  във военната област хора, могат да водят подобна идиотска политика. При това те са  абсолютно невежи и относно реалният потенциал на Русия  – те живеят с представи за нея, внушени им от Холивуд. На тях, както и на стотиците западни възпитаници, с които вече са претъпкани всички възможни държавни и частни организации у нас, напълно и безвъзвратно е промито съзнанието.

Те не познават дори и реалната същност на украинския режим. Не знаят за чудовищният терор (или съзнателно избягват да слушат и четат за това!), на който режима на Зеленски подлага украински инакомислещи, политици, журналисти, дейци на културата, свещеници… Впрочем, ако следяха редовно дори популярни западни медии, а не бяха се фокусирали върху безбройните  си далавери,  „харвардските възпитаници“ щяха да знаят за хилядите убити, изтезавани, натъпкани по затвори противници на украинския режим. За това все по-често пишат дори и журналисти от САЩ. Страната, която е истинският диригент на поведението на „харвардските възпитаници“ и колегите им от коалицията на войната – „Демократична България“, „ГЕРБ-СДС“, „Български възход“ и ДПС.

Българските власти са предоставили на украинския режим и други мощни въоръжения. Така американската агенция „Блумбърг“ съобщи, че Украйна притежава 14 български бойни самолета модел Су-25. На разположение на украинския режим са се оказали още 152-милиметрови гаубици D-20, реактивни системи за залпов огън „БМ-21 Град“, танкове Т-72М1… Те са били доставени от България, като са били използвани различни чужди посредници.

Истината е, че освен САЩ, Великобритания и Полша сред главните виновници за смъртта на хиляди деца, жени, възрастни хора в Украйна, е и прекрасната ни Татковина. Тихомълком и без да се изчервяват западните марионетки у нас  са доставяли на терористичния украински режим хиляди тона снаряди, ракети, мини, гранати, патрони...

Така  „харвардските възпитаници“ изпълниха най-важната си задача, поставена им от техните американски господари, заради която те ги изпратиха във властта:  да въвлекат България в тяхната прокси война срещу славянска Русия. И независимо дали ви харесва или не, но днес България воюва реално  срещу страната, освободила ни от турско иго и от монархофашизма. И гарантирала националната ни сигурност и просперитет след Втората световна война.

Разбира се, на евроатлантиците, „демократите“, либералите, глобалистите, хомоснексуалистите и подобни на тях недоразумения,  въобще не им пука, че над три четвърти  от населението у нас е категорично против включването на страната ни в прокси войната на Запада срещу Русия. За настанените във властта американски марионетки далеч по-важно е милионите от комисионни и на търговците на смъртта, да продължават да пълнят банковите им сметки. Но също и господарите им да са доволни от тях, защото това означава, че те и в бъдеще ще са на власт.

За да продължават все така нагло и хищно да плячкосват националното ни богатство.

 

Kreativen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар