Зима

Зима
Пролет

2 февруари 2023 г.

Според Райчев на фона на Орбан Кирчо изглежда отлично. Според мен изглежда комично!

Кирчо изпълни това, за което Байдън ни го набута с машините - станахме колония, потенциална мишена на руснаците, македонците ни викат татари, фашисти, а накрая взеха да ни и трепят 

 

Кирил Петков е младият Зеленски.

Това изтърси лани юни месец по БТВ ляво-либералният политолог и Сорос идеолог Андрей Райчев. Беше при Цветанка Ризова.

Намерил цаката Кирчо на западняците - казвал им много пъти това, което искат да чуят и те останали с убеждение, че го е изпълнил.

Кирчо на Сорос бил се справил, според Райчев, с двете надвиснали над България кризи - изпращане на оръжие за Украйна и вдигане ветото на Македония.

Намерил цаката на западняците - нищо, което говори там не става в България: нито оръжие ще пращаме на Украйна, нито ще вдигне ветото.

Тази политика на две лица му носела успех и щял да изкара като премиер до септември тази година - купил си време, заяви през 2022 г. Андрей Райчев и добави, че Петков, повтарял нещата, които Западът искал да чуе.

Той бил младия Зеленски. На фона на Орбан изглеждал отлично, заключи тогава Райчев.
___

Точно 2 месеца след интервюто на Райчев обаче Кирчо падна като премиер. Не можа да си купи време въпреки парите на Сорос и Америка за България, въпреки подкрепата на Херо Мустафа. Стана първият в демократичната ни история премиер, чието правителство бе свалено с гласуван вот на недоверие.

Друга тема е, дали трябваше ГЕРБ да бърза с вота или да го остави да си изпие чашата докрай през зимата, заедно с партизаните на Сорос от ДБ.

Готино щеше да е Кирчо да е баламосвал западняците за оръжието в Украйна и ветото за Македония. Ама за жалост не е. И ветото падна и се отказахме от общата си история с Македония и оръжие сме пращали на Украйна, спасили сме я били, според "Ди Велт".

Де да я бяхме спасили, ама не сме. Гледам по унгарската телевизия как в Украйна мобилизират с насочени дула мало и голямо и в Одеса, Мукачево и други населени места. Явно редиците в украинската армия уредяват.

10 години ГЕРБ в България гради, а Кирчо нищо не построи. Но си изпълни това, за което Байдън ни го набута с машините - станахме колония, потенциална мишена на руснаците, а македонците ни викат татари, въшки и фашисти, а накрая взеха да ни и трепят.

Иначе Райчев е прав, че между Кирчо и Зеленски има общо - обслужват интересите на Сорос и спонсорираната от него управляваща върхушка в САЩ.

Според Райчев на фона на Орбан Кирчо изглежда отлично.

Според мен изглежда комично.


Георги Марков, Epicenter.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар