Зима

Зима
Пролет

17 март 2023 г.

"Легендите" с национално турне през лятото

„Легендите“ е група, която обединява музиканти от три поколения в общ проект

 

 

След няколкогодишно прекъсване на изявите си, група „Легендите“ се завръща на българската музикална сцена, съобщават организаторите от Event Masters.

Първият концерт е във Велико Търново на 14 юни, следват на 15 юни - Пловдив, 16 юни - Стара Загора, 18 юни - Варна, 20 юни - Шумен, 21 юни - Русе, и 16 юли - Бургас.

„Легендите“ е група, която обединява музиканти от три поколения в общ проект. Участват Йордан Караджов от „Сигнал“, Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев-Стенли. Гост-музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев.

Всеки от фронтмените ще изпее песен на друга група, чиито член не е.

„В „Легендите“ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има яко рок. И наистина е така!“, казва Данчо Караджов.

„Силно мотивирани сме да поднесем на нашата публика уникално емоционално преживяване и хората да си тръгват доволни и щастливи от нашите концерти!", коментира Митко Кърнев.

„Даваме нов живот на обичани и познати песни, като ги представяме в различни варианти, което си е музикално богатство!“, казва Косьо Цеков.

„Изпълнението на стари хитове е разковничето на успеха, но трябва да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите фенове!“, казва Стенли. Fakti.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар