Зима

Зима
Пролет

23 март 2023 г.

Петър Волгин и неговият "Живот в радиото" - перманентна битка срещу статуквото

С книгата си, както и с всичките си изяви Петър Волгин показва, че трябва да чупим клишета, да излизаме от зададените схеми. Само така можем да бъдем сигурни, че животът ни има смисъл...

 

 

"Живот в радиото", така е озаглавил автобиографичната си книга (изд. "Изток-Запад") популярният водещ, журналист и политически коментатор Петър Волгин, която преди ден бе представена на публиката.

На близо 400 страници Волгин разказва преди всичко за работата си в програма "Хоризонт" на БНР, където е бил дългогодишен ръководител и водещ на предаванията "12 плюс 3", "Без контрол", "Дим над водата", "Деконструкция", "Политически НЕкоректно". Някои от тях са сваляни от ефир, а Волгин често е наказван и дори уволняван.

В книгата той разказва за всички битки, които е трябвало да води в името на това слушателите да чуват неща, за които не е прието да се говори.

Професионалният път на Петър Волгин в БНР е историята на една постоянна съпротива, на перманентната революция срещу статуквото.

С книгата си, както и с всичките си изяви Петър Волгин показва, че трябва да чупим клишета, да излизаме от зададените схеми. Само така можем да бъдем сигурни, че животът ни има смисъл.


 Epicenter.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар