Зима

Зима
Пролет

16 април 2023 г.

Тони Кроос зарадва Реал (Мадрид) с решение за бъдещето си

Опитният полузащитник се превърна в една от най-разпознаваемите фигури на Реал и никога не е крил отдадеността си към клубната идея

 

 

Тони Кроос ще навърти десетилетие в Реал (Мадрид), след като е взел решение да удължи договора си с "Кралете" за още един сезон. 

33-годишният германски национал пристигна на "Сантиаго Бернабеу" през 2014 година, а сегашната му сделка изтичаше на 30 юни, но мадридските медии масово съобщават, че той ще продължи договора си за още един сезон.

В последно време преговорите между двете страни не бяха особено обнадеждаващи, но изглежда сега всичко е изгладено и е въпрос на време всичко да бъде официализирано.

Преди да се появи тази информация, около бъдещето на Кроос имаше доста спекулации, включително и твърдения, че той е готов да се откаже от професионалния футбол, ако няма начин да продължи да играе за "Белия балет".

Опитният полузащитник се превърна в една от най-разпознаваемите фигури на Реал и никога не е крил отдадеността си към клубната идея. Досега Кроос е изиграл 405 мача за столичани, в които е вкарал 27 попадения, съобщава Corner.dir.bg.

Трофеите му също не са никак малко, като сред тях личат четири триумфа в Шампионската лига, пет в Световното клубно първенство, както и три титли от Ла Лига.

С Германия той има световна титла от 2014-а, както и трето място от Мондиал 2010, но през 2021 година прекрати кариерата си в Бундестима. 


 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар