Зима

Зима
Пролет

31 май 2023 г.

Интересна ситуация

Който гласува против сваляне имунитета на Борисов, е политически труп и съучастник в престъпления. Няма да се забрави и няма да се прости 

 

Прокуратурата ще иска имунитета на Борисов. Той заяви, че ще рита и няма да си го даде, трябвал му. Ситуацията е просто прекрасна: 

ПП/ДБ ако гласуват за сваляне на имунитета на Борисов, общото правителство кучета го яли. Ако гласуват против сваляне на имунитета, първо избирателите им яко ще ги тричат и второ, ще станат съучастници в престъпленията на ГЕРБ. 

Възраждане са в най-патова ситуация. Призивът на Костадинов Борисов сам да си даде имунитета, явно не работи. И сега партията е в дилема - ако гласува за сваляне на имунитета на Борисов, спонсорът ще се намръщи, а избори идат, пари трябват. Ако гласуват против, ще е още по-зле - избирателите им ще разберат кой ги контролира, а Гешев има преписки не само за Борисов, а и за други политически лидери вероятно, та надали ще пропусне да забележи кой каква позиция е заел в тази война. 

Интересно е, че Костадинов не мъцва за престъпленията на ГЕРБ за последните 13 години, за зависимостите в службите от ГЕРБ, за овладяната администрация, за обществените поръчки. Изобщо към ГЕРБ Възраждане се отнася като в турски гробища  - минава с наведен поглед и в пълна тишина. 

Гледаме ви! Всичките! Народът, на когото му писна мафията да го граби и убива 13 години, ви гледа! Който гласува против сваляне имунитета на Борисов, е политически труп и съучастник в престъпления. Няма да се забрави и няма да се прости. 


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар