Лято

Лято
Лято

4 юли 2023 г.

Отношението и вниманието към жената - ключови фактори за пълно удовлетворение

Подкрепата от любимия човек, освен че ни дава силата да преодолеем всякакъв вид трудности, но и е ключова за съхранението на любовта! 

 

Огромен процент от мъжете не могат да разберат колко важни за жената са миговете на нежност, внимание и подкрепа от техния интимен партньор и именно те са онова раздвижващо колело, което не позволява на отношенията да навлязат в етап изчакване и рутина. 

Настроението на жените в действителност се влияе от мъжкото отношение и от това как тази дама чувства подкрепата и любовта на своя партньор. 

Колкото по-ангажиран и уморен е мъжът, толкова по-малко внимание е склонен да отделя на половинката си, а всъщност то е ключово за добрите любовни отношения. Повечето мъже смятат, че жената е сложна личност за разбиране, но истината е, че тя не се нуждае от много за да бъде щастлива, а единствените неща, които са способни да сгреят душата ѝ са свързани с нежност, подкрепа и обич, които тази жена да почувства насреща от партньора си.

Когато обаче ги няма на лице тези основни фактори, в женската глава започват да нахлуват различни умопомрачителни мисли и депресивни настроения. Колкото по-силно тази жена чувства обичта на любимия си, толкова по-голяма сила нахлува в нейното тяло, която ѝ помага да се бори с ежедневните задачи и дори с всички премеждия в живота. 

Знаете ли, че само 70% от обвързаните дами признават, че са напълно щастливи и задоволени от отношенията със своя партньор. Истината е, че когато нещо толкова малко, според мъжете, но пък всичко необходимо според жените, като подкрепа, внимание и обич липсват в една връзка, толкова по-вероятно е конфликтите в тези отношения да заемат връх, докато в даден момент това напрежение не съсипе здравите основи на връзката. 

Всяка жена по света се чувства специална, когато усеща всички тези признаци на любов от половинката си. Знаете ли, че около 30% от обвързаните жени се чувстват пренебрегнати и емоционално изцедени в своите връзки и това се дължи именно на липсата на подкрепа и внимание от техния интимен партньор. Тези жени се чувстват освен неразбрани, но и самотни, въпреки че до себе си имат партньор – тъжно, но факт! Вниманието на партньора към нашите нужди и времето, което отделя за да усетим неговата подкрепа, са тези ключови фактори, които сплотяват връзката и я правят, още по-силна и красива. 

В тези бракове и връзки, в които мъжете изцяло пренебрегват женската нужда от внимание и подкрепа, чувствата спират да играят роля, а на преден план излизат едни напълно роднински или професионални отношения, вместо любовни моменти, които да ги сплотяват и обединяват като двойка. Близо 30% от мъжете, които са в сериозни връзки, не успяват да намерят правилния подход към жената до себе си, вместо това предпочитат да се отдръпнат и отдалечат докато в даден момент не осъзнаят, че всъщност по този начин правят партньорката си недооценена, самотна и нещастна.

Казват, че бракът е съюз, крепящ се на много щастливи емоционални сълзи, но и на такива, които са провокирани от отрицателни събития, но едно е сигурно, че подкрепата от любимия човек, освен че ни дава силата да преодолеем всякакъв вид трудности, но и е ключова за съхранението на любовта!

С времето голям процент от двойките охладняват и спират да обръщат нужното внимание на партньора си, което е и първата крачка към раздялата. 

 

Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар