Лято

Лято
Лято

21 юли 2023 г.

Смели родни вождове плашат руски генерали!

Работата на политиците и обслужващите ги манипулатори е да ни лъжат. Те не са балами – знаят, че ако кажат истината, веднага ще секнат реките от хилядарки към джобовете им 

 

Поредно решение на управниците ни  изпълва с радост сърцата на хиляди сънародници: България ще дари на украинският режим значително количество бронетранспортьори! 

Това е още един забележим принос за победата на НАТО и Евросъюза във войната, която те започнаха срещу Русия на украинска територия преди повече от година и половина. Ето и имената на славните юнаци, които напук на повечето българи внесоха този проект в парламента: Бойко Методиев Борисов, Ивайло Николаев Мирчев, Делян Славчев Пеевски, Десислава Вълчева Атанасова, Атанас Петров Атанасов, Христо Георгиев Гаджев, Кирил Петков Петков и Мустафа Сали Карадайъ.

С този мъжествен акт, насочен срещу омразната им Русия, те закрепиха устойчиво доверието, което им оказва „елита“ на днешна България. Зад тях като непробиваема стена са наредени хиляди модерно мислещи, дипломирани у нас и на Запад, евроатлантично ориентирани и горящи от нетърпение да бъдат узаконени еднополовите бракове, наши сънародници. И още многохилядна тълпа от истински тъпоглавци, които никога не знаят, кого и защо всъщност избират. Но го правят – в името на „да не спира купона“.

В днешна България официално  руснаците не са ни вече „братушки“, а най-зли врагове. Те живеят в коварна, авторитарна, лишена от всякакви модерни технологии държава. Доказателство за нейното невероятно мракобесие е и факта, че в нея – за разлика от демократична България, не издигат в култ „ценностите“ на ЛГБЛТ+ – общността. Там продължават да използват отдавна забравените в истински свободният свят  думи, като „мамо“ и „тати“ вместо „родител 1“ и „родител 2“. И забраняват, освен по медицински съображения, смяната на пола на деца.

Е, нима такава безнадеждно изостанала държава има право на живот  в новия век? Та тя е свръх опасна за истински цивилизованата западна общност, с която за наше щастие родни демократи ни съединиха плътно през последните три десетилетия. Затова днес само трябва да се радваме, че начело на страната ни са вождове, които заедно с НАТО и Евросъюза решително ни водят към разгрома на „путинска“ Русия.

В интерес на истината тук трябва да направя едно уточнение. Тезата, че с увеличаване на българската военна помощ на украинският режим България става най-активен участник във войната на НАТО и Евросъюза срещу Русия, се отхвърля от родните управници като невярна. Според тях това просто е жест на добра воля, за да се помогне на една държава да се защити от агресора.  И не НАТО и Евросъюза, а Украйна се бие с Русия. Това непрекъснато ни го внушават от големите медии у нас политици, генерали от запаса, журналисти, преподаватели от университети, „експерти“ от стотици неправителствени организации и др.

Естествено, работата на политиците и обслужващите ги манипулатори е да ни лъжат. Та те не са балами – знаят, че ако кажат истината, веднага ще секнат реките от хилядарки към джобовете им.

Формално, обаче, те са прави. Войната на НАТО и Евросъюза с Русия не прилича на тези, за които сме чели, гледали и слушали. Тук – засега, натовски дивизии не хвърчат из украинската степ, за да сразяват агресивни, въоръжени с ръждясали „калашници“, гладни, отчаяни  руснаци. Вместо тях това го вършат близо милион  украинци на възраст от 18  до 60 години. Затова я наричат опосредствена (прокси) война – в нея ресурсите са на НАТО и Евросъюза, а „пушечното месо“ – на украинският режим.

В Украйна, обаче, присъстват и хиляди военни експерти  на НАТО – американци, британци, поляци и др. Те съветват генералитета на тази държава, помагат на нейните военни да се справят с модерните натовски въоръжения и др. Украинските въоръжени сили са изцяло на издръжка на НАТО и Евросъюза – от тях те получават не само своите заплати,  но и огромни количества  снаряди, ракети, патрони, гориво, танкове, артилерия, дронове… Днес украинските въоръжени сили воюват с модерно натовско оръжие –танкове Leopard,  Challenger 2, AMX-10RC, бронирани машини Bradley, Stryker, Marder и др., крилати ракети Storm Shadow и SCALP, реактивни системи за залпов огън HIMARS  и др. Главният американски генерал Марк Мили ни осведомява: САЩ и съюзниците му досега са обучили над 63 000 украински военни. НАТО снабдява украинците с изключително ценна за тях шпионска информация, въз основа на която се планират действията им. Ако всичко това спре, в рамките на един ден ще приключи и конфликта в Украйна.

Ето ви и още малко факти за размишление. След началото на руската операция (24 февруари м.т.) САЩ са доставили на Украйна военна помощ  за около 38 милиарда долара. Великобритания се е включила с над 3 милиарда долара.

Чехия е малко по-голяма от България, а населението и е около 10 милиона души. Но също като нас и тя е членка на НАТО, ръководят я и нея екзалтирани русофоби като нашите управници. От 24 февруари м.г. до юли т.г. Чехия е доставила на Украйна 676 единици тежка техника и средства за противовъздушна отбрана, 4.2 милиона боеприпаси, 380 000 снаряда и т.н. Общият обем на оказаната от нея помощ на украинците е около два милиарда долара.

Сега да не останете с впечатление, че след началото на прокси войната на НАТО и Евросъюза срещу Русия в края на февруари м.г., България е стояла настрана и е била пасивен наблюдател на случващото се. И едва сега идеята да се дават въоръжения, в това число и бронетранспортьори и хиляди тона боеприпаси на режима на клоуна-президент Зеленски, е осенила главите на лидерите на ПП, ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС. Нищо подобно: прекрасната ни Татковина стана най-активен съучастник във всичко, което Запада предприе срещу Русия. У нас преди Евросъюза забраниха руски медии и не пуснаха самолета на руския външен министър да долети до Белград. А влиятелната американска медия Politico написа наскоро: България „тайно е доставяла до една трета от нуждите на Украйна от боеприпаси в ранните фази на войната на Русия чрез посредници, упълномощени от предишното проевропейско правителство.“ Става дума за кабинета на любимеца на народните маси, галено наричан „Киро Простото“. Но за да не ни разстроят лидерите на ПП и ДБ не ни разказваха, какви ги вършат. При това без решение на Народното събрание по онова време, заради което би трябвало да бъдат съдени.

Украйна формално не е член на НАТО и Евросъюза, но поведението на техните лидери показва: те де факто са я възприели като техен член. Коментар на влиятелната американска медия Newsweek е озаглавен достатъчно красноречиво: „Трябва ли Украйна да влезе в НАТО? Не се шегувайте: тя вече е там!“ Това е реалността, всичко останало са приказки за наивници. САЩ и подчиненият му военен блок НАТО са получили не просто база на украинска територия, а свой силно укрепен плацдарм срещу Русия. Ракетите, насочени към позициите на руските войски са продукт на американски командири, които контролират всеки изстрел, пише Newsweek. Медията ни припомня, че на практика приобщаването на Украйна към НАТО е започнало години преди началото на руската операция. И точно заради огромната опасност, която натовска, антируска Украйна създаде за националната сигурност на Русия, тя бе принудена да влезе с войски на украинска територия.

Най-важният въпрос, който възниква след решението на „невероятно мъдри“ родни вождове да пратят и бронетранспортьори на свръх корумпирания, диктаторски режим на Зеленски, е: а защо въобще трябва да му даваме милиарди при положение, че вече близо 80 на сто от обикновените българи едва оцеляват? Тепърва идва зимата, а с нея и още по-високите цени на топлото, светлото, водата, манджата… И наистина ли си вярват родни овластени недоразумения, доказали неведнъж не само своята дълбока корумпираност, но и тотална некомпетентност, че с решенията си ще осигурят разгрома на Русия и победата на Украйна?

Колкото и да са невежи, те би трябвало да са наясно: това просто е невъзможно да се случи! Русия непременно ще победи и ще освободи териториите, населени с руски етнос, който с нетърпение очаква това да се случи.

А въпроса като изпращат бронетранспортьори на клоуна-президент Зеленски на кого всъщност служат овластените недоразумения у нас, ще оставя без отговор.

Допускам, че вие го знаете.


 Kreativen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар