Зима

Зима
Пролет

18 август 2023 г.

Леко с паметниците, че са тежки за носене

Жълтопаветната коалиция на Козяк вече не подбира средства, за да воюва срещу народа си. Готвят ни украински сценарий 

 

Поредният опит на жълтопаветната колониална власт да премахне Паметника на Съветската армия, буди недоумение колко прости са тия хора. 

Явно по правен начин трудно ще стане, измъкнаха се като мокра връв заради документи. А сега са изпратили агитка /по твърдения на очевидци - на "Левски"/ да вандалстват. 

Българи, не осъзнавате ли как държавата се разпада пред очите ви? Нашата държава! Как полицията не смее да гъкне на престъпниците. Не е имало времена, когато в центъра на София да безчинстват така безнаказано вандали. Явно полицията е получила указания да си обърне погледа на друга страна, друго обяснение няма. 

Някой е наел агитките. Да се обзаложим ли кой иска да бутне паметника? Жълтопаветната коалиция на Козяк вече не подбира средства, за да воюва срещу народа си. При положение, че огромното мнозинство българи са за запазване на паметника, медии и правителство слушат например един миндил от Миндя и Пусито, като меродавни мнения.

Готвят ни украински сценарий. Вече шут в правителството си имаме. В началото на гражданска война сме. Държавата е заменена с ОПГ, ръководена от американците. Правят се списъци на хора, подкрепящи Русия или просто неискащи България да се въвлича в тази война, а американците да си оберат крушите и ботушите оттук.

Друг е въпросът защо никой не се е противопоставил на тази агитка? Нали е имало там защитници? Видях, че Геновева Кръстева е била там. Макар и от "Възраждане", ще отбележа, че е истинска родолюбка. Но е 40 кила мокра и дори при най-добро желание не може да направи почти нищо. Къде са мъжете? Къде са онези мъже от няколко партии, които показват мускули из фейсбук и отправят страшни закани? Защо не са попречили на оскверняването на паметника? Или само са снимали?

Българи. Предстои ни война. Ако не сме готови и не сме достатъчно решителни, може и да е гражданска такава. Противопоставянето стига абсурдни измерения, а новият Кенеф Мъртъв се слави с това, че след него остава само кръв и пепел.

А на тези, които искат да бутат паметника - внимавайте. Камъните са тежки, а след това на гръб ще ги носите, за да го възстановите!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар