Зима

Зима
Пролет

18 август 2023 г.

Подземен свят, ама друг път!

В България отдавна всичко е на светло и е узаконено. И на малките деца е ясно, че убийството на Алексей е политическо 

 

Изведнъж изпълзяха от дупките си знайни и незнайни, анализатори и експерти и чрез пропагандните медии започнаха ударно да втълпяват на гражданите, че убийството на Алексей Петров е продиктувано от гангстерска война на подземния свят!

Хайде бе!

Подземен свят, ама друг път! В България отдавна всичко е на светло и е узаконено, познайте от кого? Разбира се, че от политиците! 

Нима забравихте, че само в България мафията си има държава, а под земята остават само тези, които не се навеждат. В България отдавна се краде по закон, заграбват се бизнеси по закон, конфискуват ви колата по закон и ви прибират всичко по закон, както ми сподели наскоро една приятелка-адвокат! Оказа се, че и тя е жертва на този закон на омертата! Отказала да се наведе!

И на малките деца е ясно, че убийството на Алексей е политическо и няма как да е друг мотива, когато за всички е ясно, че цялата власт в държавата се държи в ръцете на една метреса и един баба.

Няма да се учудя, ако до броени дни МВР гръмко заяви, че е открило убиеца на Алексей, ама той бил някакъв наркоман и с това случаят да бъде затворен! Така приключват обикновено политическите убийства.

 

Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар