Зима

Зима
Пролет

14 август 2023 г.

Плачи дете, Мозъкът е невинен!

Борисов, Мозъкът, Горанов, Пацо Терасата - невинни! Остава ни само да се надяваме, че Божият съд няма да ги подмине! Защото справедливост все пак трябва да има 

 

Без всякакво удивление и изненада разбрах, че прокуратурата е оневинила Лъчезар Иванов, известен като Лъчко Мозъка сред запознатите с интелектуалните му напъни като народен представител и топ-политик, както и, разбира се, лекуващ хемороидите или други части на Главната Мутра. 

Виновен гербераст няма. Няма и да има. 

Родната мила и независима от закона прокуратура, оправда много хора. Предимно от ГЕРБ. Е, има и от други партии, например за разходването на една субсидия. Вече да те оправдае прокуратурата, е доказателство, че си от управляващите или близък до тях. Да напомня, че Борисов е невинен за Барселона. И за Ваньо Танов. И за магистралите. И за суджука. И Влади Горанов е невинен, да не си помислите друго! Всички те са невинни. Толкова невинни като детски сълзици, че чак аз започвам да се чувствам виновна, че все още шават.

Прокуратурата оневинява много политици, които са удобни и управляващи. Най-големият корумпиран престъпник в България се оказа Деси Иванчева, която разкарваха като мечка с пранги на краката и унижаваха публично. Най-страшната престъпница в България сега е в Сливенския затвор, със сериозно заболяване и малко детенце, което чака мама вкъщи. Ама мама беше осъдена. Защото била вземала подкуп. 

А Борисов, Мозъкът, Горанов, Пацо Терасата и прочие са НЕВИННИ! Вече ми става много подозрително, когато прокуратурата "оправдае" някого /то само съдът оправдава, ама да не се заяждам с мисирите/.

Остава ни само да се надяваме, че Божият съд няма да ги подмине! Защото справедливост все пак трябва да има. 


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар