Лято

Лято
Лято

14 септември 2023 г.

Скот Ритър: Украинската армия изчерпа всичките си сили

"Хвърлиха в боя последните три бригади, които украинският генерален щаб държеше в стратегически резерв. Знаете ли къде са тези три бригади сега? Руските военни ги унищожават направо на място."  

 

„Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са оставени без сили и резерви за провеждане на контранастъпление, а с укрепването на руските сили перспективите за запазване на целостта на фронта остават неясни.“ 

Това заяви бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за журналиста Дани Хайфон.

„ВСУ са изчерпали всичките си сили. Не са им останали войници, танкове, бойни машини или пехотата, нищо не е останало. Те просто хвърлиха в боя последните три бригади, които украинският генерален щаб държеше в стратегически резерв. Знаете ли къде са тези три бригади сега? Руските военни ги унищожават направо на място. Те дори не са се преместили никъде“, подчерта той, цитиран от Kritichno.bg.

По-рано бившият анализатор от Централното разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън призна, че е изненадан от тактиката на ВСУ, които не са направили опит да атакуват руската отбранителна линия в хода на нейното изграждане. 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар