Есен

Есен

15 ноември 2023 г.

Мадам В. и особено Ахмед Доган се намират в някаква измислена реалност

Да ти бъде ЕС и НАТО визионерството означава, че ти си спрял да живееш някъде в 1999 година лятото. Най-късно!

 

 

Мадам В. е написала Ода за Ахмед Доган, поредната впрочем, в която ни обяснява отново незаменимата роля на този човек в българската ситуация, наричайки го ПРОАТЛАНТИЧЕСКИ ВИЗИОНЕР. 

Нищо друго не искам да коментирам тук освен това, че и мадам В. и особено Ахмед Доган се намират в някаква измислена реалност, в която се случват някакви други неща от реалните. 

Аз следя най-известните имена на антиглобалистката коалиция в света, ама най-големите авторитети, които присъстват на световни форуми и се срещат със световни лидери, познават плановете им и следят действията им. И нямам предвид руснаци. Нито един от тези хора, хиляди пъти по-големи авторитети от Ахмед Доган, няма нито един от тях, който да не твърди, че НАТО и ЕС са на умирачка. Вече ми омръзна тази войнстваща безпощадна глупост, да не се оглеждаш къде се намираш. Да ти бъде ЕС и НАТО визионерството означава, че ти си спрял да живееш някъде в 1999 година лятото. Най-късно! Просто се побърквам от тези глупости! 

То ми е ясно защо се прави това. Защото никъде другаде няма масраф, НАТО и ЕС са удобните две къщички за всички, които ги няма на картата на бъдещето.


 Анастасия ГешеваНяма коментари:

Публикуване на коментар