Зима

Зима
Пролет

8 февруари 2024 г.

„Възраждане“ са в пълен синхрон с посолствоТО и сглобката

До европейските избори сигурно ще запалят още сто купи сено и три трактора пред министерски съвет, но фактите са такива, каквито са 

 

Добре е в политиката да се гледат резултатите, а на приказките да се обръща по-малко внимание. Това е за хората, които правят информиран избор, а не за феновете.

Днес „Възраждане“ избра шеф на Столичния общински съвет  от „Промяната“ и свой зам.-шеф за негов заместник. След като преди три месеца осигури избирането на Васил Терзиев за кмет на София. Това са резултатите от тяхното политическо поведение, които изцяло съвпадат с интересите на американското посолство, сочено от „Възраждане“ за демиург на българския политически живот и най-голям враг на българщината.

Приказките за предателите, външните заговори и врага с партиен билет, както и театъра с изключванията са за феновете и наивните кибици на политическия живот. За мен са важни фактите и те са такива.

В София „Възраждане“ са в пълен синхрон с посолствоТО и сглобката. До европейските избори сигурно ще запалят още сто купи сено и три трактора пред министерски съвет, но фактите са такива, каквито са. Много поздрави на всички, които обичат да наричат другите контролирана опозиция:)

Иначе е добре, че СОС има председател и може да започне нормалното управление на града. Това е нормалното политическо поведение. Уйдурмите за предатели и прочие са елементарен популизъм, обиден за интелекта.

Явор Дачков


Бележка на Веселина Томова: Същата продажна игра, добре комплиментирана, „Възраждане“ играха по време на изборите и след изборите и във Варна. В угода на ПП и Посолството. Честито на балъците им фенове. АФЕРА от години пише кой точно е Коцето. Кой чел, чел, кой разбрал, разбрал. И още ще лъсва.


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар