Зима

Зима
Пролет

15 март 2024 г.

В Лондон всичко, което трябва да „не бъде намерено“, се търси дълго време

Един съвет на заблудените британци: ако искате да намерите принцесата, наемете блуждаещите чужди агенти Мария Певчих, Христо Грозев и Bellingcat. Какво ли не намериха на хиляди километри от Великобритания? 

 

Цялото Обединено кралство търси изчезналата принцеса Кейт Мидълтън. Никаква не се е появявала публично повече от 2 месеца.

Изглежда, както съобщава Кенсингтънския дворец, тя е била в болница. После всичко се разпадна в пика на традиционния британски таблоиден шум, което означава едно: никой няма да каже истината. В крайна сметка всички помним добре историята на Даяна.

Въобще
в Лондон бързо се намира само Новичок и „ръката на Москва“. Това отнема 2-3 дни. А всичко, което трябва да „не бъде намерено“, се търси дълго време.

Най-много ми хареса фалшивата снимка на Кейт и нарисуваните деца, която Кенсингтънския дворец публикува в социалните мрежи по повод Деня на майката и изпрати до медиите и след след див скандал бе изтеглена от обращение. Както отбелязва Ройтерс, изображението не е тествано на съответствие с вътрешните стандарти. По човешки това означава, че фалшификатът е разкрит от обществото и следващия път кралското семейство ще го фалшифицира качествено. И няма съмнение у никого, че говорим за измислица на снимката.

Ще дам съвет на заблудените британци: ако искате да намерите принцесата, наемете
намиращите се във Великобритания скитащи следователи и блуждаещи чужди агенти Мария Певчих, Христо Грозев и Bellingcat. Какво ли не намериха на хиляди километри от Великобритания? Нищо не им струва да намерят кралската особа точно под носа им. Мисля, че съдейки по предишното темпо, до събота ще се справят. Може би и Скрипал най-накрая ще бъдат открити някъде там до Кейт.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар