Зима

Зима
Пролет

14 март 2024 г.

Джон Барнет се ''самоуби''. Вероятно го е направил с два изстрела в тила си, докато се е бръснел

Ако Джон Барнет или Епстийн бяха руски граждани и критици на Путин, с тия ''самоубийства'' в каква истерия щяха да бъдат медиите? ''Убиец, убиец!"

 

 

Джон Барнет се ''самоуби''. Вероятно го е направил с два изстрела в тила си, докато се е бръснел. 

Едва ли много хора знаят кой е той. Ами изкара на показ кирливите ризи на ''Боинг'', даде показания, потвърдиха се. И е знаел още много-много. За корпорация, чийто главни акционери са само ''надути гайди''. И правят много-много бойни самолети. Освен пътническите. Ама нейсе, ''нещастно съвпадение'', човекът бил изтормозен, депресиран, нали? Вижте медиите днес в ЮК и САЩ.

Преди време така се ''самоуби'' и Епстийн. Абсолютно съвпадение е, че доставяше ''агнешко'' на стотици от ''елита'' и шоубизнеса. Ама много-много крехко ''агнешко''. Между клиентите - и хора с ''тъмно-синя кръв'', като английския принц. Версията как се е самоубил е точно толкова гадно-нелепа, колкото са гнусни онези уроди-пед*фили', които ползваха услугите на Епстийн. Тоя пич знаеше всички ''мокри сънища'' на елита. Ама нейсе. Съвпадение. Депресиран.

И за друг пич се сещам. Доктор Дейвид Кели. Едва ли го знаете. Експерт топ-категория. Службите в ЮК навремето го пратиха в Ирак, да потвърди набързо, че Саддам има ''оръжия за масово поразяване''. За да има повод да изтрепят 800 000 цивилни за няколко месеца в Ирак. Ами отиде докторът, гледа, проучва. Върна се в Лондон, вика ''йок, немат такива оръжия''. Премиерът Блеър вика ''не, бееее, имат, бегай пак там да ги намериш''. Пак отиде, върна се, пак казва ''немат''. И тъжен, и депресиран си ''замина'' бързо-бързо. Случайност, съвпадение...

Няма да изброявам даже десетките ''самоубили се'' пичове, в много кратък период - ония, които знаеха и щяха да дават показания за Килъри Клинтън. Дето за малко и президент щеше да стане. До един тия пичове се ''самоубиха'' или претърпяха ''нещастни случаи'', сърдечни арести....

Та се чудя, ако Джон Барнет или Епстийн бяха руски граждани и критици на Путин, с тия ''самоубийства'' в каква истерия щяха да бъдат медиите? ''Убиец, убиец!", от всяка страница в нета. За два-три месеца за Епстийн щеше да има 3 игрални и три документални филми, ''Опенхаймер'' щеше да си остане само с номинациите, ДБ и ПП щяха да им вдигнат паметници у нас, като мъченици на демокрацията. Щото е абсолютно сигурно, че починалите в Русия са убити от режима, както е абсолютно ''сигурно'', че ''самоубилите'' се в САЩ критици са се самоубили, нали? Never mind, че здравият разум и критичното мислене ми казва, че няма как толкова знаещи хора на Запад така удобно да се самоубиват точно когато трябва.

Чакам Сноудън и Асанж да се самоубият скоро, случайно. Но ако не дай Боже покрай изборите в Русия да падне и косъм от главата например на ония критици на Путин в Хабаровския край - всички дружно в хор ''убиец, убиец''... Така де, пушилката с оня ксенофоб Дневални почна да спада вече.


 



Николай Георгиев, Svobodnoslovo.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар