Зима

Зима
Пролет

11 април 2024 г.

Браво, Йовчев!

Когато не лъжеш, виж как може! Не въртиш нервно очичките, говориш спокойно, уверено, и добре стоиш с анализа си. E, можеше и по-остро, ама такъв рязък скок не ти е по силичките 

 

bTV поканили дежурния спец. анализатор бившият шеф на ДАНС и бивш вътрешен министър Цветлин Йовчев, да коментира грандиозния скандал с разбиването на контрабанден канал, корупция и пране на пари от ДАНС и КПКОНПИ.

bTV, които дни след избухването на скандала се правеха на три и половина за снимките и изпреварващата информация на АФЕРА, и безумно повтаряха идиотските опорки на „простоидиотите“ и „десносектантите“, след като истината, която подминаваха позорно лъсна, се принудиха да гарнират ефира си със снимките на АФЕРА.

И наивничко поканиха Цветлин Йовчев, мислейки си, че той ще влезе в опорките, спуснати им от „простоидиотите“.

Обаче, изненадка!

АФЕРА, която е знайно какво отношение има към Цветлин Йовчев, тоя път не може да не му каже – Браво, Йовчев!

Когато не лъжеш, Йовчев, виж как може! Не въртиш нервно очичките, говориш спокойно, уверено, и добре стоиш с анализа си. E, можеше и по-остро, ама такъв рязък скок не ти е по силичките.

Впрочем Цветлин Йовчев все едно бе наизустил всичко онова, което АФЕРА бе написала от избухването на скандала досега, което също е похвално.

Очакващите друго от Цветлин Йовчев bTV водещите останаха някак като препикани мушката, но това е риска, когато предварително подбрания опорков гост излезе внезапно от сценария.

Продължавай да четеш АФЕРА, Йовчев, подчертавай си и се дръж за истината. От полза е. Щото почнеш ли да въртиш очичките като пумпал, значи лъжеш.

Днес беше добре – защото що е рекла АФЕРА, все е вярно.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар