Зима

Зима
Пролет

11 април 2024 г.

Истината за ПП.ДБ беше ясна отдавна, но много хора не я видяха, защото нямат елементарни знания!

Just business, nothing personal! Можеш - грабиш. Толкова. Който има повече пари, той е номер едно, без значение как ги е спечелил. Такава е същността на идеологията им!

 

 

Парадоксалното е, че много българи още не разбират същността на ПП.ДБ! 

Сега се развихри поредният скандал около тях и пак са малко тези, които осъзнават за какво иде реч. Нека никой не се обижда, но това в огромна степен се дължи на липса на фундаментални и елементарни знания по идеологии и политически теории.  

От създаването си тези формации са глобалистки и либерални партии. Чисто идеологически те са антибългарски. Те осмиват всякаква проява на патриотизъм, тъй като априори са глобалисти. Глобализъм и патриотизъм са взаимно изключващи се понятия. 

На каква база тогава някои очакват точно ПП и ДБ да "оправят" България? Тези дивидууми се целят нависоко. Тяхната цел, както вече се видя, е да опоскат каквото могат от територията за тях и после, както се казваше в онзи запис, всеки да се оттегли на собствения си остров, купен, разбира се, с откраднатите от българския народ пари. Just business, nothing personal! Можеш- грабиш. Толкова. Който има повече пари, той е номер едно, без значение как ги е спечелил. 

Такава е същността на идеологията им. Ако повече хора имаха дори и елементарна представа от идеологии и политически теории щяха да знаят, че в основата на неолибералния глобализъм главни постулати са понятията индивидуализъм, алчност и рационализъм. Тоест - важно е “колко”, а не “как” и трябва да е за "мен", колкото се може по-лесно и бързо. Ами другите - всеки да се оправя както може.

Разбирате ли, не може нормален човек да гласува за тези. Ама били обрали България? Че какво е България за тях? От гледна точка на глобалиста, отричащ бъдещето с отделни нации и държави, ние сме едно село, населено с ганьовци и сеУяни. Що да не го оберат? Кой колкото може да вземе и после с парите откраднати от тук да влезе в Давос, клуба “Луцифер”, ложата “Мамон” и на подобни други места, където се събират богатите глобалисти.

Така разсъждават ПП.ДБ.  Дори и що годе правилно образованите го знаят и затова не си и помислят да гласуват за тях. 

А младите? Защо за такива гласуват част от младите? Защото са неправилно образовани и излъгани от пропагандата на глобалистката матрица. За съжаление, значителна част от тях, особено в големите градове, осъзнато или неосъзнато също са глобалисти, смятат България за “некво сеУо”, а българите - за сеУяни и ганьовци. И е така, защото от много години това им набиват в главите. Затова и говорят на англо-български, затова и не милеят за род и родина, затова се подиграват с патрЕотите, затова и не създават семейства и деца - някак не е модерно, не е глобалистко. Идеологията им напява същата мантра - важно е колко пари имаш, само за теб, тук и сега. Другото за тях е без значение. 

Така стоят нещата и е крайно време всички българи да го осъзнаят. Защото, ако такива управляват България още 10 години, след тях няма да остане нищо, абсолютно нищо. 

 

Иван Спирдонов

Няма коментари:

Публикуване на коментар